Primera victòria del Granollers a casa (31-28)

Marc Orozco - 25/09/2011, 14:42

El granollers va sumar la seva segona victoria

El granollers va sumar la seva segona victoria

Els vallesans van guanyar al Quabit Guadalajara, equip on juga Mateo Garralda, jugador de 42 anys, ex membre del Dream Team de Valero Rivera i que té el millor palmarès d’un jugador actiu amb 38 títols. 

Manolo Cadenas va saber adaptar-se a les circumstàncies del partit que va estar marcat, sobretot, per la igualtat en el marcador. Els constants canvis del tècnic del Granollers van donat els seus fruits en els minuts més complicats. Els vallesans van començar a manar en el marcador durant els primers compassos, però la diferencia no va superar els dos gols. La gran actuació del porter visitant, Gòmez ho va impedir i va fer revifar el Guadalajara amb un parcial de 0 a 4, va donar la volta al marcador (6-8). Després el Granollers va tornar a recuperar el seu joc amb grans actuacions defensives, però el partir ha continuat per la mateixa línia: amb alternatives constants al marcador. Així s’ha arribat a l’últim minut on el resultat era de 13 a 14. Després d’un temps mort demanat per Manolo Cadenas, el seu equip ha disposat d’una última jugada. Chispi, un segon abans que aparegués la botzina, va fer l’empat.

A la represa el partit va continuar amb la mateixa dinàmica. El Granollers va tornar a escapar-se, aquesta vegada de quatre gols (20-16). Però com a la primera meitat, el Guadalajara que durant els primers minuts havia estat poc efectiu, va encadenar un altre parcial, ara de 1 a 6 (21-22). A partir d’aquest moment, els vallesans es van posar la granota i van anar per feina per revertir la situació. Durant els últims deu minuts, els de Manolo Cadenas es van sentir segurs i van posar la directa per encarar l’avantatge definitiva.

El retorn de Mateo Garralda

Garralda va tornar ahir a Granollers, equip on va jugar dos anys abans de fitxar pel Dream Team de Valero Rivera. Amb 42 anys, el navarrès ha tornat aquest any a la lliga Asobal, després de jugar tres temporades al Kolding de Dinamarca. A més Mateo Garralda pot presumir de ser el jugador en actiu amb millor palmarès de tot el món amb 38 títols, dels quals en destaquen sis Copes d'Europa, tres Recopes d'Europa, quatre Supercopes d'Europa, vuit lligues Asobal i un Mundial amb la selecció espanyola.

 

FITXA DEL PARTIT

 

31 - Granollers (14+17): Pérez , Blanxart (6),Nenadic (4), Resina (2),Félez (-),Reznicek (7), Grundsten (6),- equipo inicial- Malasinskas (2),Raigal (-),Del Arco (2), Campos (-) y Chispi (2).
28 - Guadalajara (14+14): Gómez (Oliva p.s.), Castelle (1), Reig (6,2p), De la Rubia (1), Basmalis (3), Rudovic (2), Garralada (1) - equipo inicial - Parra (-), Fontenla (2), Epeldegui (1), De la Salud (5), Alen (3) y Vallés (3).

 

Comparteix i comenta

En portada