El Getafe frena el líder (1-0)

Albert Bermúdez - 26/09/2011, 23:44

El Betis segueix sent líder tot i l'ensopegada davant un bon getafe que ha aconseguit avui una victòria important que els treu de la zona de descens. El gol ha estat de Diego Castro.

Diego Castro, el responsable de la derrota del Betis // Agències

El Getafe s'ha quedat avui amb els tres punts després de vèncer un líder molt lluitador i que, definitivament, no és a la part alta de la classificació per un cop de sort. Tot i la derrota avui, els andalusos (que acaben de pujar a primera) han demostrat ser superiors a molts altres equips de la seva categoria i ofereixen un bon nivell de futbol. Tanmateix, el gol de Diego Castro a la mitja hora de joc ha donat vida a un Getafe que surt de la classificació. L'ex de Sporting de Gijón s'ha estrenat aquesta temporada després de destacar l'any passat com un mitja punta amb molta arribada

Tot i lluitar fins al final i tenir clares ocasions de gol, avui el Betis ha tingut un problema, i és que dels diversos xuts que ha fet, cap ha anat a porteria. El Getafe s'ha sabut defensar i ha mantingut la renda fins al final del partit.

Getafe: Moyà; Cata Díaz, Mané, Lopo, Lacen, P.León (Michel 76'), D.Castro, Güiza (Miku 64'), Valera, Rubén Pérez, Abdel (Sarabia 68')

Betis: Goitia; Mario, Dorado, Matilla (Beñat 45'), Pereira, Salva (Jorge Molina 54'), Roque, Chica, Iriney, Jefferson (Vadillo 71') i Nacho

Gols: 1-0 Diego Castro (30')

L'àrbitre Turienzo Álvarez ha amonestat els locals Lopo, P. León, Mané, D.Castro i Valera i els visitants Mario, Iriney i Jorge Molina.

Comparteix i comenta

En portada