Els favorits no fallen

Carlos Tost - 26/09/2011, 09:54

La Divisió d’Honor Masculina ha començat aquest diumenge, amb el Club de Campo com a primer líder de la competició. 

El Club de Campo és el primer líder de la Lliga, desprès d’imposar-se aquest diumenge al camp del FC Barcelona, per un contundent 0-10. Els jugadors blaugranes, en el seu retorn a la màxima categoria, han encaixat una golejada històrica.

Foto: Joan Maeso

L’Atlètic de Terrassa, el vigent campió, ha començat amb bon peu, i s’ha imposta per (5-1), al Benalmádena. Els de Can Salas, en un partit molt irregular, s’han avençat al minut 11, amb un gol de Roc Oliva. Ja en la segona meitat, Sergi Enrique al minut 51, ha ampliat distàncies amb un gol de penal stroke. Tres minuts després, Bernardo Guerrero, ha marcat l’únic gol del partit dels malaguenys, amb un llançament de penal córner. En els darrers deu minuts de partit, els locals han marcat els tres gols restants, gràcies als gols de Santi Freixa al minut 59, de Roc Oliva de penal corner al minut 61, i del debutant Albert Beltran, al minut 67.

El Club Egara també ha sumat els dos primers punts, després d’imposar-se al Tenis de Santander a domicili (3-6). Els ratllats, que han anat dues vegades per sota en el marcador, s’han acabat imposant en una gran segona meitat. Un altre dels conjunts catalans de la categoria i favorit al títol, el RC Polo, ha guanyat sense problemes (4-1) al Pozuelo madrileny, i d’aquesta manera comença amb forca aquesta nova temporada. Per altre banda, el CD Terrassa, ha sumat el primer punt de la temporada, després d’empatar en el difícil desplaçament al camp del Complutense (2-2).

Per últim, l’Atlètic San Sebastià, no ha tingut compassió del Ciutat de Les Palmes, i s’ha imposat per un contundent (5-0), situant-se segon a la classificació. El proper diumenge, segona jornada de Lliga, amb un apassionant Atlètic Terrassa- RC Polo, a Can Salas (12.30 XTVL).

Classificació

1- Club de Campo                  2 p.

2- Atlètic San Sebastià           2 p.

3- Atlètic Terrassa                  2 p.

4- Club Egara                         2 p.

5- RC Polo                             2 p.

6- Complutense                      1 p.

7- CD Terrassa                       1 p.

8- RS Tenis                            0 p.

9- Pozuelo                              0 p.

10- Benalmádena                   0 p.

11- Ciutat de Les Palmes       0 p.

12- FC Barcelona                   0 p.

Comparteix i comenta

En portada