La igualtat precedeix un empat just (0-0)

David Castelreanas - 26/09/2011, 00:08

Empat sense gols entre Saragossa en un mal partit. Cap dels dos equips ha merescut guanyar, si bé els malaguenys han estat a punt d'emportar-se els tres punts, però un gran Roberto ha evitat el gol en tres oportunitats clares. Els locals podrien haver guanyat si l'àrbitre català Estrada Fernández hagués donat per bo un gol legal d'Helder Postiga.

Juan Carlos ha estat l'home més destacat del matx

El Màlaga no ha pogut continuar amb la seva triomfal ratxa (duia tres victòries consecutives) i s'ha hagut de conformar amb l'empat a La Romareda. Davant ha tingut un Saragossa ordenat i que s'ha mostrat incisiu cada cop que Juan Carlos agafava la pilota. L'ex del Madrid Castilla, que avui debutava com a titular a Primera Divisió, ha portat de corcoll la defensa andalusa i s'ha guanyat amb tot mereixement continuar a l'onze inicial.

Per part del conjunt andalús ha destacat Cazorla, que s'ha mostrat participatiu en totes les jugades ofensives del seu equip. Un Màlaga que a la primera part ha perdonat el 0-1. Van Nistelrooy s'ha quedat sol davant Roberto però el porter local li ha guanyat la partida en dues ocasions. Idèntic resultat ha tingut un cop de cap de Seba Fernández al temps afegit, quan ja tothom donava per segur l'empat. Roberto ha tret una espectacular mà i ha impedit que els tres punts marxessin cap a Màlaga. El Saragossa només s'ha apropat amb perill a la porteria de Willy Caballero en una acció d'Helder Postiga, que ha vist com el seu gol quedava injustament anul·lat pel col·legiat català Estrada Fernández, que ha xiulat un fora de joc inexistent.

Fitxa del partit

R Saragossa: Roberto; Juárez, Da Silva, Mateos (Lanzaro 31'), Paredes; Ponzio (Micael 72'), Meira, Barrera, Luis García (Lafita 58'), Juan Carlos; Hélder Postiga.

Màlaga CF: Caballero; S. Sánchez, Demichelis, Mathijsen, Eliseu; Toulalan, Duda, Joaquín (Isco 77'), Baptista (S. Fernández 82'), Cazorla; Van Nistelrooy (Rondón 55').

Gols: No n'hi ha hagut.

Incidències: el col·legiat català Estrada Fernández ha amonestat al local Meira (65') i al visitant S. Sánchez (48').

Comparteix i comenta

En portada