El primer àrbitre amb Twitter: @EduIturralde

Marc Fontrodona - 27/09/2011, 19:14

Iturralde s'ha afegit al món "twittaire" // Iturralde González

Si en tenien jugadors, directius, aficionats i penyes, a Twitter només faltava un estament del futbol professional: els àrbitres. Sí que hi havia gent que parlava d'arbitratge com @PitidoInicial, però faltava una referència en aquest món i no ha tardat en arribar.

Coincidint amb el dia de Santa Mercè, el bilbaí Eduardo Iturralde González se'n va fer. La seva presentació és: "arbitrando desde 1981". I n'està molt pendent, perquè en només 3 dies ja porta més de 200 tweets i tots són respostes als 5.000 seguidors que té. I és que, com no, tothom ha volgut fer una pregunta a algun àrbitre i ara en tenen l'ocasió.

Iturralde és d'aquells que no s'obliden, perquè porta en actiu a primera divisió des de 1995 i perquè, com tots, no està al marge de la pol·lèmica. A més, la seva llarga trajectòria i experiència l'ha portat a xiular tota mena de partits, també en Copa d'Europa o Mundials i Europeus de categories inferiors.

A veure si al Twitter també dóna tant que parlar com en alguns dels vídeos que us deixem a continuació (cara d'ensurt quan treu una groga a Zigic; li diu a Juanfran que "es tiri bé"; entrevista a Bilbovision en 3 parts -molt i molt divertida-, on també surt Rafa Guerrero, famós pel "no me jodas, Rafa").

YouTube Preview Image

 

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada