El Bayern, intractable; l'Inter pateix i el Trabzonspor lidera

Marc Fontrodona - 27/09/2011, 23:10

Dimarts estrany en la segona jornada de la Champions League. Els de Manchester han funcionat exactament a l'inrevés que a la Premier i cap dels dos ha pogut guanyar. El Trabzonspor, que va entrar a última hora, lidera un grup on l'Inter s'ha imposat pels pèls al CSKA i només el Bayern -a banda del Madrid- ha pogut guanyar els dos partits. Tots els resultats i classificacions, a la pàgina de la UEFA.

Mario Gómez ha fet doblet // Agències

L'Olympique de Lió ha passat per sobre el Dinamo de Zagreb, que no ha mostrat la seriositat de la primera jornada amb el Reial Madrid i ha vist com els francesos els superaven fàcilment. A més, Gomis ha marcat un gol preciós de vaselina.

El Bayern, intractable curiosament en el grup de la mort, ha guanyat al City. Sumen 10 victòries consecutives i abans del descans ja han fet el primer, obra de Mario Gómez. El punta també ha fet el segon, en una acció d'oportunisme quan el porter dels de Manchester havia refusat malament una falta. 6 punts i líders indiscutibles.

A l'altre equip de Manchester, el United, tampoc li han anat bé les coses. A pesar que Welbeck n'ha marcat un parell quan tot just es portava jugat un quart d'hora, a la segona part hi ha hagut 10 minuts tràgics (o màgics pel Basilea). Els germans Frei han fet estrips a la defensa anglesa: Fabian feia el primer en el 58, Alexander el segon al cap de res; i Fabian hi tornava -de penal- a falta de només 15 minuts pel final. Cares molt llargues entre el públic d'Old Trafford abans que la qualitat del United, però, fes que Young pogués tornar a empatar el partit.

Des que Ranieri s'ha fet càrrec de l'Inter, dues victòries. Aquesta vegada semblava fàcil perquè Lucio i Pazzini han posat el 0 a 2 ben aviat a Moscou. En canvi, s'han deixat empatar per un golàs de falta de Zagoev i un de Vagner Love en acció individual. La decepció ha durat ben poc i Zárate ha posat el 2 a 3 amb un fort xut des de fora l'àrea a les acaballes del partit.

El Lilla s'ha avançat a Turquia, al camp del Trabzonspor. Però, tot i entrar a última hora a la competició, els turcs s'han sobreposat a la situació i, després d'unes mans molt clares dels francesos dins l'àrea, Gustavo Colman ha superat Landreau amb un penalt molt ben llançat per l'escaire. Líders del seu grup.

A Romania, Bruno César ha donat els 3 punts al Benfica. EL resultat potser ha estat un pe`l curt perquè si algú ha fet mèrits per marcar, han estat els portuguesos.

Comparteix i comenta

En portada