I al tercer any va reviure (3-0)

Albert Morillas - 27/09/2011, 23:09

Neymar? Per a què? El Madrid ja té el seu reforç sorpresa per a l'hivern. Ricardo Izecson do Santos Leite, Kaka, devia portar avui la samarreta del Milan per sota de la del Madrid, ja que ha recordat al Pilota d'Or de 2008. Si ens atenem als dos últims partits, sembla que la combinació del brasiler i Özil funciona. L'Ajax, fidel al seu estil i morint amb les botes posades, s'ha suïcidat essent tan ofensiu.

Kaka, celebrant el seu gol // Agències

Si l'altre dia dèiem que la creativitat val la pena, avui ens toca ressaltar la velocitat. Tota la de l'equip blanc, és clar, però especialment la del brasiler Kaka. De fet, hi havia un temps en que el mitja punta guanyava carreres amb la pilota a Messi...

Avui, per fi, l'ha tornat a exhibir amb el Madrid. I de quina manera. El 8 madridista ha participat en els tres gols blancs i, si sumem l'actuació de l'altre dia contra el Rayo, potser sí que podríem dir que Kaka ha tornat.

Tot i així, el partit ha començat amb domini ajacied. El Madrid no es trobava còmode al camp, i abans d'intentar atacar l'Ajax ja havia posat en problemes Casillas dues vegades. Després dels esgalis, els blancs han reaccionat i han buscat la porteria de Vermeer amb dues ocasions de Benzema i Özil.

Llavors, els quartet ofensiu del Madrid ha decidit que ja n'hi havia prou, i han creat una obra d'art de la que es parlarà molt durant la setmana. Özil l'ha agafat al mig del camp, l'ha conduït fins tres quarts i, sempre al primer toc, Kaka, Cristiano i Özil han deixat Benzema sol, que des del costat de l'àrea ha fet la passada de la mort per a que Cristiano anotés.  1-0, i la combinació Kaka-Özil rutllava.

A partir de llavors, i fins la mitja part, el Madrid ha continuat la seva invasió de l'àrea dels d'Amsterdam. Tant han insistit

Els quatre fantàstics en el dia d'avui // Agències

que ha arribat el segon gol: Cristiano deixa la pilota franca a la frontal de l'àrea per Kaka, que amb molta qualitat ha ajustat el seu xut al pal esquerre de Vermeer. Descans i partit encarrilat.

A la segona part li ha mancat el ritme de la primera. En tot cas, això es comprensible, sobretot si tenim en compte que el Madrid ha fet el tercer en el minut 48. Arbeloa arriba des de l'esquerra, fa un centre ras a Kaka, que, seguint amb el seu show, s'ha introduït a l'àrea, on ha donat la pilota a Benzema pel gol del francès. La tripleta somiada per Florentino en el primer any del seu projecte per fi sortia a escena.

A partir d'aquí, i fins al final, domini estèril de l'Ajax mesclat amb els contracops madridistes. La dada més rellevant, el debut d'Altintop amb la samarreta blanca. El turc ha pogut disputar els últims 7 minuts per tornar a sentir-se futbolista. Val la pena, a més, comentar que Hamit, en un gest esportiu molt honrat, havia renunciat a cobrar un sol euro del Madrid fins que es recuperés de la lesió. Així, Karanka ha volgut recompensar el gest d'Altintop amb els seus primers instants de la temporada.

Fitxa tècnica

Reial Madrid: Casillas; Ramos, Varane, Carvalho, Arbeloa; Xabi Alonso, Khedira; Özil (Altintop 83'), Kaka (Di María 74'), Cristiano; Benzema (Higuaín 74').

Ajax: Vermeer; Van der Wiel, Vertonghen, Alderweireld, Anita; Janssen (Enoh 50'), De Jong, Eriksen; Sulejmani (Ebicilio 70'), Boerrigter (Serero 77'), Sighthorsson.

Gols: 1-0 Cristiano 25', 2-0 Kaka 41', 3-0 Benzema 48'.

Àrbitre: Marc Clattenburg, anglès. Ha amonestat Carvalho.

Comparteix i comenta

En portada