La Copa Esports Penedès calenta motors

Pau López - 27/09/2011, 14:16

La Copa Esports Penedès arrenca aquesta tarda a les 20:30 amb el derbi comarcal entre el CE Noia i el CP Vilafranca. El partit, que es disputarà a l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia, es jugarà en el marc d’un nou torneig amistós promogut pel mitjà EsportsPenedès.cat.

El CE Noia donarà el tret de sortida

El certamen se celebrarà per commemorar una temporada històrica per l’hoquei patins penedesenc, on fins a cinc equips del territori disputaran l’Ok Lliga. Així, a CE Noia, CP Vilanova, HC Igualada, CE Vendrell, CP Monjos i CP Calafell s’hi sumarà també el CP Vilafranca, que milita a la Primera Nacional i el Reus Deportiu, vigent campió de la màxima competició estatal.

Els vuit equips del campionat quedaran dividits en dos grups de quatre equips on rivalitzaran entre ells en una sola volta. Un cop finalitzada la fase de grups, els dos primers conjunts de cada lligueta es classificaran automàticament per la final four que es jugarà el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre.

 

La resta d’encontres de la primera jornada són:

CP Calafell – CP Vilanova 27/09/11, 21:00

CP Monjos – Reus Deportiu 04/10/11, 22:00

HC Igualada – CE Vendrell 01/10/11, 19:00

Comparteix i comenta

En portada