El Barça Alusport debuta a la UEFA Futsal Cup

Jaime Mora - 28/09/2011, 16:27

El FC Barcelona Alusport s’enfrontarà al Leotar Trebinje dijous a les 17:00 en el primer partit de la UEFA Futsal Cup. Els blaugranes es mostren il·lusionats davant el debut oficial del club a competició europea. Tot i que el conjunt català és favorit per passar la fase grups, l'equip no es confia.

Els blaugranes somien en guanyar la UEFA Futsal Cup // LNFS

Els blaugranes volen seguir la ratxa de victòries a la seva estrena en competició europea. El a Barça haurà de guanyar al Leotar Trebinje de Bòsnia, al Gyor d’Hongria i al amfitrió Nikars Riga de Letònia. Tot i que el club debuta en la competició els catalans tenen a la plantilla diversos jugadors que ja han jugat en aquesta competició, com es el cas de Torras,  Gabriel, Wilde i Javi Rodríguez.

El Leotar Trebinje és en principi el rival més  dèbil del grup. El conjunt de Bòsnia arriba de la fase prèvia guanyant tres partits havent marcat 24 gols i només rebent 7, tot i aquesta gran prèvia l’equip entrenat per Dragan Spajic és el darrer en els favorits a passar de ronda.  Els blaugranes hauran de vigilar al tanca Nihaz Mulahmetovic i l’ala Mijan Vico, els dos jugadors més importants del Leotar.

Els catalans mai abans s’havien enfrontat al conjunt bosnià, però les apostes donen com clar favorit a l’equip dirigit per Marc Carmona que té una plantilla millor i arriba amb un gran nivell després de l’excel·lent inici de temporada amb ple de victòries a la lliga. 

Comparteix i comenta

En portada