Els grans no fallen mentre el Dortmund es desinfla

Sergi Pagès - 28/09/2011, 23:29

No han fallat els grans candidats al títol en una jornada on hi destaca la nova ensopegada del campió alemany, el Dortmund. Per altra banda, Milan, Arsenal i Bayer Leverkusen han guanyat els seus partits. En el grup G, l’Apoel de Nicòsia és el sorprenent líder per davant de Shakhtar i Oporto.

'Ibra' ha estat decisiu en la victòria del Milan

‘Ibra’ marca la diferència a Milà (2-0)

Després d’una primera meitat molt més igualada del que es podria pensar, ha estat Ibrahimovic qui s'ha presentat per rescatar un Milan que ho estava passant malament. El suec ha marcat el primer i ha assistit Cassano en el segon gol dels italians, que han donat masses facilitats a un rival inferior. Els milanesos són líders del grup per davant del Barça.

El Bayer sí pot amb el Genk (2-0)

El Bayer Leverkusen s’ha refet de la derrota de la primera jornada amb una plàcida victòria contra el Racing Genk. Els teutons s’han avançat a la mitja hora de joc, amb un bon gol de Bender. Des de llavors, el partit ha estat dominat de principi a fi pel Bayer, que ha sentenciat el matx amb un gol de Michael Ballack en el temps de descompte.

L'Arsenal ha patit de valent en els minuts finals

L’Olympiakos frega la remuntada (2-1)

Un inici trepidant de l’Arsenal ha estat suficient per a què l’Arsenal s’endugui els tres punts contra l’Olympiakos. En només vint minuts, els londinencs ja guanyaven amb gols de Chamberlain i André Santos. Els grecs, però, s’han refet abans del descans gràcies a un gol de l’espanyol David Fuster. En la segona part, els de Valverde han assetjat la porteria anglesa, enviant inclús una pilota al pal.

El Marsella aprofita les llacunes del Dortmund (3-0)

El campió alemany no sembla despertar i d’això se n’ha aprofitat un gat vell de la Champions com és el Marsella. En una primera part disputada, els marsellesos s’han marxat al descans guanyant per la mínima, amb un gol d’André Ayew. Les coses no canviarien en la represa i, amb gols de Rémy i Ayew, de penal, han acabat amb la resistència d’un Dortmund massa tendre.

El Zenit ha vençut al vigent campió de l'Europa League

El Zenit remunta i guanya a l’Oporto (3-1)

Tot i avançar-se ràpidament en el marcador, l’Oporto ha vist com el Zenit donava la volta al gol inicial de James Rodríguez. Els russos no han tardat en respondre, i amb una diana de Shirokov han tornat l’empat al marcador. Al final del primer temps, l’Oporto s’ha quedat amb deu per expulsió de Fucile. Aquest fet ha condicionat una segona meitat en la que el Zenit, amb gols de Shirokov i Danny, ha culminat la remuntada.

El Shakhtar no pot amb un Apoel líder (1-1)

Els xipriotes són els sorprenents líders del grup G després de sumar quatre punts en les dues primeres jornades. Tampoc ha pogut amb ells el Shakhtar Donetsk, que fins i tot ha començat perdent després d’un gol de Trickovski. Els ucraïnesos han reaccionat i han aconseguit finalment empatar el partit gràcies a una diana del brasiler Jadson.

 

Comparteix i comenta

En portada