La vella guardia italiana, el primer escull

Pau López - 28/09/2011, 10:13

La sort ha estat rocambolesca i ha volgut emparellar dues de les seleccions favorites per endur-se el mundial abans d'hora. Espanya s'haurà de medir amb una envellida Itàlia als quarts de final de San Juan 2011.

Marín juga el seu primer campionat absolut // RFEP

Tant uns com altres tenien la classificació assegurada després de dues còmodes victòries a la fase de grups. Però Itàlia es va haver de jugar en la darrera jornada i amb Argentina si passaria com a primera o segona de la lligueta. El resultat final de 7 a 2 per l'albiceleste pot ser enganyós, ja que els contendents van anar al descans amb l'electrònic igualat a 2. Espanya, per la seva banda, es va desfer per 4 a 0 i sense massa escarafalls de Suïssa en el que ha estat el partit menys fàcil de la primera fase.

Després d'un europeu per oblidar el passat estiu, on van ser eliminats als encreuaments per França, els azzurro han optat per encomanar-se enguany a la solidesa que aporta un bloc ecessivament veterà en el qual la mitjana d'edat supera de bon tros els trenta anys.

 

Primer ensurt en el guió

En un campionat en què no ha passat res més del que es podia pronosticar, el primer en trencar el guió establert ha estat la selecció de Moçambic, que s'ha carregat del torneig l'Angola de Miquel Humbert, impedint-li passar el tallafoc de la fase preliminar. Ara els africans se les veuran amb Brasil, on ja és més complicat que salti la sorpresa.

Partit d'Espanya

Espanya: Trabal, Gual, Gil, Ordeig i Bargalló - cinc inicial - Torra, Panadero, Marín i Roca

Suïssa: Haubert, Von Allmen, Müngen, Kissling i Wirth - cinc inicial - Rubí, Ortolà i Ruggerio

Gols: 1-0 Bargalló (5'), 2-0 Bargalló (9'), 3-0 Panadero (15'), 4-0 Torra (29')

 

Comparteix i comenta

En portada