San Paolo dicta sentència (2-0)

Bernat Marrè - 28/09/2011, 00:17

Nova derrota del Vila-real que encara no ha sumat cap punt a la fase de Lliga de Campions. L’equip de Garrido ha pagat cars els errors defensius i no ha sabut reaccionar als matiners gols de Hamsik i Cavani. Cuers de grup, l’equip de Garrido necessita poc menys que un miracle per passar a octaus; el proper rival, el Manchester City

Cavani, autor d'un dels dos gols del seu equip // Agències

El submarí groc segueix sense remuntar el vol a la present Lliga de Campions i amb el 2-0 aconseguit a San Paolo, se li compliquen molt les opcions per avançar a octaus de final de la competició europea. Amb només dos minuts de diferència, el 14 i el 16, el Nàpols n’ha tingut prou per encarrilar un partit que en cap moment ha vist perillar. D’aquesta manera, els homes de Walter Mazzarri, liderats pel jugador de moda del futbol europeu, Cavani, semblen disposat a presentar batalla al Manchester City per fer-se amb el segon lloc del grup, per darrere del Bayern.

El partit ha començat amb domini improductiu del Vila-real, però ja en el minut catorze del primer temps, una combinació de Lavezzi i Hamsik ha acabat amb el segon afusellant la porteria de Diego López. Sense temps de refer-se del cop, un penal de Gonzalo Rodríguez sobre Lavezzi servia per què Cavani materialitzés el 2-0, que ja seria definitiu.

Amb el resultat en contra, l’equip de la plana ha sortit a buscar el partit amb totes les seves armes, però els locals, tancats a darrere i esperant respondre al contraatac, semblaven no passar excessius problemes amb l’ofensiva visitant . El brasiler Nilmar, en dos ocasions en el primer temps, i l’italià Rossi, amb un gran remat de cap han estat els jugadors més perillosos de l’equip de Garrido, però el sòlid entramat defensiu en unes ocasions, i la falta de punteria en d’altres no ha permès que el marcador es mogués.

Amb dos derrotes en dos jornades, el submarí groc es jugarà la seva permanència a la màxima competició europea en els seus duels davant el Manchester City. El Nàpols, amb una perfecte combinació entre potencial i il·lusió, està disposat a allargar al màxim possible el seu retorn a la Lliga de Campions, i les grades del San Paolo, ensordidores i incansables durant tot el partit, així ho demostren.

 

Fitxa Tècnica

Nàpols: De Sanctis, Zúñiga, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Dossena, Inler, Gargano, Lavezzi (Santana Min. 87), Hamsik (Mascara Min78), Cavani (Pandev Min 70).

Vila-real: Diego López, Zapata, Gonzalo (Camuñas Min 32), Musacchio, Catalá, Senna (Wakasso Min. 82), Bruno, Cani, De Guzmán (Hernán Pérez Min 82), Nilmar, Rossi.

Gols: 1-0 m.: 14 Hamsik 2-0 m.:16 Cavani (p)

Àrbitre: Frank de Bleeckere (Bèlgica). Ha amonestat els locals Aronica, Cannavaro i els visitants Musacchio, Cani i Rossi.

 

 

Comparteix i comenta

En portada