El Barça Alusport goleja en el seu debut europeu (9-0)

Jaime Mora - 29/09/2011, 19:05

El FC Barcelona Alusport passa per damunt del Leotar Trebinje de Bòsnia en el seu debut a competició europea. El partit ha acabat amb un contundent 9-0 favorable als catalans amb un hattrick de Lin, que ha estat l’home del partit. Els blaugranes han demostrat la seva superioritat i des del primer moment han dominat el partit.

Gabriel segueix demostrant el seu gran nivell // LNFS

Els partit ha començat amb els catalans decidits ha guanyar el duel des del primer minut, i així ha passat amb el gol de Fernandao als 26 segons de partit. Ja des del començament s’ha vist la clara superioritat dels homes de Marc Carmona davant l’equip bosnià. Només un minut més tard, Javi Rodriguez ha marcat el segon gol del Barça. Amb un resultat còmode al marcador els blaugranes han continuat amb una gran intensitat per no deixar anar el partit tot i la inferioritat del rival. Amb aquest ritme el Barça ha passat per sobre del Leotar que en el minut 14 ja perdia 6-0, els gols han estat obra de Wilde, Igor i doblet de Lin. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans. En el primer temps s’ha vist les grans diferències que hi ha entre els dos equips.

A la represa  els blaugranes, com no podia ser d’una altra manera, han baixat el ritme i s’han dedicat a tenir el control de la pilota però sense cercar amb massa insistència la porteria rival. En la segona part, Marc Carmona ha aprofitat per fer jugar els homes que no juguen tant com és el cas del jugador del filial, Eric Martel. Però tot i ser més conservadors a la segona part els gols també han arribat. En el minut 26 Jordi Torras ha batut al porter bosnià Dusan per posar el 7-0 al marcador. Lin, no satisfet amb el seu doblet, ha aparegut una altra vegada per marcar el 8-0 i fer el seu primer hattrick amb la camiseta blaugrana.  Quan ja semblava que no es veurien més gols al partit, en el darrer minut de joc Ari ha marcat el 9-0.

El Barça Alusport està més a prop d’aconseguir la classificació per la ronda elit de la UEFA Futsal Cup. Si els catalans guanyen divendres al Gyor hongarès assegurarien passar de ronda.  Si no hi ha sorpreses aquest grup és un simple tràmit abans de passar a la ronda elit on si que serà més complicat guanyar.

Fitxa del partit

FC Barcelona: Cristian, Torras, Javi Rodríguez, Saad i Fernandao; Ari, Gabriel, Lin, Wilde i Eric Martel.

Leotar Trebinje: Dusan, Savo, Mulina, Srdjan i Vico; Mulahmetovic, Berdovic, Cimirot i Miceta.

Targetes:  Els àrbitres Grönman i Zogaj no han amonestat a cap jugador, en un partit on només s’han comés 4 faltes, dues cada equip.

Gols:  Fernandao 1-0 (1’), Javi Rodríguez 2-0 (2’), Wilde 3-0 (8’), Lin 4-0 (10’), Lin 5-0 (12’), Igor 6-0 (14’), Torras 7-0 (26’),Lin 8-0 (33’), Ari 9-0 (40’).

Comparteix i comenta

En portada