A semifinals contra la sopresa de San Juan

Pau López - 30/09/2011, 20:46

La selecció espanyola ja és a les semifinals del mundial de San Juan després d'eliminar Itàlia per 5 a 2 en un partit que va estar molt obert fins al final de l'encontre. El proper rival és la sorpresa del campionat: Moçambic. Els africans es van desfer de Brasil, un dels combinats que havia mostrat un millor joc.

Mia Ordeig va fer cinquè gol // RFEP

Els homes de Carlos Feriche van haver de suar de valent per imposar-se a una azzurra que va tirar de maduresa i en moments va dur l'encontre al seu terreny. Els Bertolucci, Mariotti i companyia van aconseguir arribar a la mitja part amb l'electrònic igualat a 2 després de remuntar el 2 a 0 que Torra i Gual havien imposat. El guió, però, va canviar totalment en una represa en què els italians no van aguantar la pistonada marcada per la roja. Amb els transalpins tancats i esperant pèrdues de bola per traçar contraatacs, els gols de Panadero i Bargalló van ajudar a asserenar els espanyols a pista. Un cop establert el 5 a 2 definitiu, un Sergi Fernández estel·lar va salvar la porteria espanyola en vàries ocasions.

La canarinha peca de supèrbia

Brasil va viure, incrèdula com Moçambic enviava en orris el seu avantatge de 2 a 6 al marcador en el que, de moment, ha estat el millor matx del mundial i que va acabar amb un espectacular 9 a 6. Els africans es classifiquen així, contra tot pronòstic, a unes semifinals en què s'hauran de medir al totpoderós combinat de Feriche.

Fitxa del partit

Espanya: Fernández, Gual, Ordeig, Torra i Bargalló - cinc inicial - Gil, Panadero

Itàlia: Barozzi, Alessandro Bertolucci, Mirko, Orlandi, Motarán - cinc inicial - Mariotti, Palagi, Tatarani

Gols: 1-0 Torra (4'), 2-0 Gual (19'), 2-1 Mariotti (20'), 2-2 Bertolucci (24'), 3-2 Panadero (26'), 4-2 Bargalló (30'), 5-2 Ordeig (34')

 

Comparteix i comenta

En portada