El Barça Alusport torna golejar a Europa (8-2)

Jaime Mora - 30/09/2011, 20:27

El FC Barcelona guanya amb un contundent 8-2 al Gyor hongarès. Amb aquesta victòria els blaugranes només els hi queda sumar un punt per assegurar-se passar a la ronda elit. Igor l’home del partit amb dos gols. Els catalans continuen imposant la seva llei a la UEFA Futsal Cup.

Igor l'home del partit amb dos gols // FCB

Els blaugranes han començat amb molta intensitat, realitzant fins a tres xuts en el primer minut de joc.  Només han tingut que esperar 2 minuts més perquè Lin encetés el marcador pels catalans. Els hongaresos no han abaixat els braços davant el prest gol dels catalans, i després d’una jugada ràpida Harnisch ha batut a Paco Sedano empatant el duel.  El Gyor ha donant molta més feina al porter madrileny que el Leotar bosnià. Després del gol de l’empat els hongaresos han apujat el ritme, aquesta intensitat s’ha vist frenada de cop quan en el millor moment dels homes d’Artur Melo quan Saad ha marcat el 2-1.  Ja amb l’avantatge al marcador els catalans han continuat atacant i abans de la mitja part Ari ha allunyat més al Barça al marcador. Amb un 3-1, amb més control i dominant el partit s’ha arribat al descans.

A la represa els blaugranes han sortit molt ficats al partit i tot d’una Javi Rodríguez marcava el quart gol dels catalans.  Amb aquesta diana els homes de Marc Carmona han deixat pràcticament sentenciat el duel. Els catalans han continuat dominant el partit amb la tranquil·litat del marcador, el Barça anava demostrant la seva gran qualitat. Gràcies aquesta superioritat, ha arribat el 5-1 en el minut 27 obra de Jordi Torras.  Ja amb el marcador contundent l’entrenador dels hongaresos ha decidit arriscar-se a jugar amb porter jugador cercant un miracle per donar la volta al electrònic. El Gyor ha retallat distàncies després d’una  falta al costat de l’àrea que Harnisch ha culminat en gol.  En el moment on els hongaresos somiaven en remuntar el partit, ha aparegut l’home del partit, Igor. El brasiler ha tornat ha demostrar la seva gran tècnica en el sisè gol, on ha driblat a tots els rivals, ha superat al porter, marcant un gol de molt bella factura.  Però Igor no s’ha conformat amb marcar un dels millors gols del torneig i ha aconseguit fer el setè.  Amb el Gyor esperant que acabés el partit, Gabriel ha culminat la golejada amb el 8-2 en el darrer minut del duel.

Els homes de Marc Carmona segueixen demostrant la seva superioritat anant de golejada  en golejada. La seva pròxima víctima serà el rival més complicat del grup, el Nikars Riga de Letònia.

Fitxa del Partit

FC Barcelona Alusport:  Paco Sedano, Torras, Ari, Lin i Wilde; Gabriel, Javi Rodríguez, Sergio Lozano, Igor, Saad i Fernandao.

Gyor:  Balazs, Al-loani, Lodi, Harnisch i Droth; Matkovics, Bardosi, Gyurcsanyi, Szeghy, Cardoso i Csopaki.

Gols:  Lin 1-0 (3’), Harnisch 1-1(5’), Saad 2-1 (9’), Ari 3-1 (14’), Javi Rodríguez 4-1 (23’), Torras 5-1 (27’), Harnisch 5-2 (32’), Igor 6-2 (34’), Igor 7-2 (36’), Gabriel 8-2 (39’).

Comparteix i comenta

En portada