El Marfil no aixeca el cap (3-2)

Jaime Mora - 01/10/2011, 09:38

El Marfil Santa Coloma perd 3-2 al pavelló del OID Talavera i encara no ha sumat cap punt en quatre jornades. Els catalans segueixen sense tenir sort i han tornat a perdre amb un gol en el darrer minut. El japonès Shota el millor del Marfil, autor dels dos gols dels de Santa Coloma.

El Marfil haurà de millor per solucionar la situació // LNFS

El partit ha començat amb els dos equips volent ser conservadors, conscients que són aquests punts contra rivals directes són els més importants. Poc a poc s’ha anat animant el partit. Els de Talavera han estat els primers en marcar quan en el minut 13 Chicho ha batut a Vara. El Marfil ha seguit lluitant i cercant l’empat amb un bon treball de l’equip. L’empat ha arribat quan faltava un minut pel descans Shota ha aconseguit empatar el marcador. Amb 1-1 s’ha acabat la primera part.

A la represa els catalans han jugat millor, han gaudit de bones ocasions per marcar. Ja en el minut 31 una altra vegada el jugador japonès Shota ha tornat a marcar, avançant per primera vegada al Marfil en el marcador. Anant per davant al marcador semblava que Sergio Mullor aconseguiria els seus primers punts a Talavera. Però els locals no han baixat els braços i amb el suport de la seva afició han aconseguit empatar quan faltaven cinc minuts per acabar el duel. El gol de l’empat ha donat molta moral al OID que ha apujat molt el ritme. El partit semblava que anava a acabar amb empat, quan només quedaven 30 segons de partit Justo Cáceres ha marcat el 3-2 definitiu que sentenciava al Santa Coloma.

El Marfil encara no ha sumat cap punt, tot i que l’equip de Sergio Mullor està jugant a un bon nivell. L’equip no sap defensar el resultat quan van guanyat perquè no és la primera vegada que els hi donen la volta al marcador quan van guanyant els de Santa Coloma.

Fitxa del partit

OID Talavera: Jesús, Chicho, Justo Cáceres, Daniel i Kel; Sepe, Chispa, Nando, Jesús Jiménez i José Revert.

Marfil Santa Coloma:  Vara, Rubén, Adolfo, Segura i Redondo; Geison, Busquets, Rafa López i Shota.

Gols:  Chicho 1-0 (13’),  Shota 1-1 (19’), Shota 1-2 (31’), Kel 2-2 (35’), Justo Cáceres (40’).

Targetes:  Els àrbitres Garcia Moron i Peña Diaz no han hagut d’emprar les seves targetes.

Comparteix i comenta

En portada