El Nàstic vol però no pot (3-2)

Toni de Pablo - 01/10/2011, 02:34

No ha estat la nit del Gimnàstic. Sí la de Joselu, que ha materialitzat un "hat trick". El conjunt tarragoní cau per 3-2 després de jugar un gran partit al camp del Vila-real B, que ha aconseguit materialitzar les bones ocasions de què ha disposat. Els grana continuen sense conèixer la victòria aquesta temporada.

Dos jugadors en una disputa en el partit d'avui // Agències

Dos jugadors en una disputa en el partit d'avui // Agències

Tampoc ha pogut ser en aquesta jornada. L'equi de Juan Carlos Oliva ha ofert una molt bona imatge a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del Vila-real, però no ha aconseguit evitar una derrota que deixa el tècnic grana contra les cordes.

I això que el partit ha començat amb domini visitant, amb un Gimnàstic segur a darrera i traient la pilota sense rifar-la. La primera ocasió ha arribat d'hora, amb un xut de Powel des de dins de l'àrea que ha blocat el porter sense problemes. Al minut 28, sense que hagués passat gran cosa, ha arribat el primer gol. Una jugada preciosa de combinació per la banda dreta, amb paret inclosa, ha servit perquè Joselu, rematant la centrada, ajustés la pilota lluny de l'abast Rubén Pérez.

La resposta grana no s'ha fet esperar gaire. Una grandíssima rematada de cap d'Eloy Gila ha fet lluir el porter Mariño, que ha evitat el que hagués estat l'empat. Aquest ha arribat després d'una centrada de falta des de la punta esquerra de l'atac tarragoní. Iriome l'ha rematat en pròpia porta fent un autèntic golàs de cap.

A la segona meitat ambdós equips han sortit força igualats. Al minut 58, la balança s'ha desequilibrat amb un clar penal que ha comès Ruz sobre Jaume Costa, que havia fet una gran jugada per la banda. Joselu, de nou, ha avançat de nou el submarí groc, enganyant perfectament Rubén Pérez.

Al 70, el mateix jugador andalús ha conduït un contraatac que ha culminat amb un fort xut al pal llarg des de fora l'àrea, inapel·lable per al porter del Nàstic. Semblava que el 3-1 era la sentència, però només 7 minuts més tard, el Nàstic ha pogut veure la llum. Una jugada per la banda Luna ha derivat en penal i segona groga per al lateral castellonenc. Powel ha transformat la pena màxima i donava esperances als d'Oliva, que veien possibilitats d'acabar empatant.

D'ocasions, n'han tingut. El mateix Luna ha enviat una rematada al pal a pocs minuts per acabar el partit. I quan el partit ja moria, Mingo no ha pogut culminar una centrada des de l'esquerra que hagués significat l'empat. D'aquesta manera el Nàstic continua 21è amb dos punts, encara sense saber què és guanyar aquesta temporada.

Vila-real B: Mariño; Pere, Dervite, Kiko, Jaume Costa; Marcos Gullón, Llorente (Toribio, min. 78), Iriome, Pedro Vázquez (Leujene, min. 78); Fofo (Kike López, min. 63) y Joselu.

Gimnàstic: Rubén Pérez; Ruz, Arzu, Xisco Campos, Mingo; Rodri (Bueno, min. 81), Seoane, Longás (Galindo, min. 73), Eloy Gila (Luna, min. 73); Peragón y Powel.

Gols: 1-0. Min. 28: Joselu. 1-1. Min. 37: Iriome, en pròpia puerta. 2-1. Min. 58: Joselu, de penal. 3-1. Min. 70: Joselu. 3-2. Min. 77: Powel, de penal.

Comparteix i comenta

En portada