El submarí groc també topa amb Roberto (2-2)

David Castelreanas - 01/10/2011, 20:54

Igualada final en un partit elèctric, ple d'alternatives i que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips. Luis García i Barrera han avançat els visitants en dues ocasions, però Rossi i Hernán Pérez han establert l'empat definitiu. El porter del Saragossa Roberto ha tornat a ser el millor del seu equip, amargant la tarda a Rossi. Tots dos equips es mantenen a la zona mitja de la taula amb sis punts.

Cani i Meira disputen una pilota // Agències

Si a Vallecas fa tres setmanes i en la darrera jornada davant el Màlaga, l'heroi aragonès va ser Roberto, el mateix podem dir després del partit d'avui. El retorn del porter madrileny a Saragossa ha estat d'allò més encertat, i avui ha estat un mur infranquejable pels davanters grocs, que només han pogut perforar la seva porteria per mitjà d'un penal inexistent (transformat per Rossi) i un cop de cap d'Hernán Pérez a les acaballes del partit.

El partit ha estat força igualat a la primera part, amb ocasions dels dos equips però amb un primer avantatge visitant. Luis García ha aprofitat una bona passada en profunditat de Meira i ha superat Diego López amb un xut creuat. Es duia poc més de mitja hora de partit, i els locals no han tardat en respondre. Un penal xiulat a Meira per mans inexistents s'ha encarregat de transformar-lo Rossi, enganyant Roberto a l'estil Panenka. Els visitants però, lluny d'arronsar-se, s'han tornat a avançar just abans del descans, quan Barrera ha finalitzat un ràpid contraatac .

Amb empat a u al marcador ha començat la segona part, on hem pogut veure un Vila-real molt més decidit a buscar l'empat i un Saragossa que es defensava de manera ordenada. Els locals han tingut opcions més que clares per empatar, però unes vegades el travesser (Rossi al minut 46) i altres el porter Roberto (Català, Borja i Rossi) han desbaratat les oportunitats.

Però quan semblava que la victòria cauria del bàndol aragonès, després de la sortida d'un córner, Hernán Pérez ha fet el gol de l'empat. Faltaven cinc minuts per la conclusió del partit i el Saragossa jugava amb un home menys degut a l'expulsió de Lanzaro per doble amonestació. En els últims minuts el marcador ja no s'ha mogut més i tots dos equips han sumat un punt més per continuar empatats amb sis, a la zona tranquil·la de la classificació de Primera Divisió.

Fitxa del partit

Vila-real CF: Diego López; Mario, Zapata (Hernán Pérez 62'), Musacchio, Català (Senna 80'); Bruno, Valero, Cani, De Guzmán (Bordas 76'), Camuñas; Rossi.

R Saragossa: Roberto; Juárez, Lanzaro, Da Silva, Paredes; Ponzio, Meira, Lafita (Micael 57'), Luis García (Juan Carlos 65'), Barrera (Zuculini 72'); Hélder Postiga.

Gols: 0-1 Luis García (34'), 1-1 Rossi (41'), 1-2 Barrera (45'), 2-2 Hernán Pérez (84').

Incidències: el col·legiat madrileny Del Cerro Grande ha amonestat al local Rossi (40'), i als visitants Juárez (23') i Paredes (65'). Ha expulsat Lanzaro per doble targeta groga (26' i 79').

Comparteix i comenta

En portada