El València supera al Granada sense fer un gran partit (1-0)

Alex Masana - 01/10/2011, 22:03

Canales ha fet l'únic gol del València // Agències

 El conjunt d'Unai Emery guanya els tres punts davant d'un Granada que no ha inquietat la porteria de Guaita fins als minuts finals. Un gol de Canales en els primers minuts ha donat la victòria als "che".

Després de l'empat de dimecres contra el Chelsea, el València es refà de la petita ensopegada a la Champions amb una victòria contra el recent ascendit a Primera divisió, el Granada F.C.

Per part valenciana, Unai Emery ha aliniat al seu onze de gala amb les novetats obligades de Piatti en el lloc de Jordi Alba i de Maduro per Albelda. Els dos canvis obligats per sanció del recent convocat per la selecció espanyola i per una lesió a l'esquena del pivot.

Per la seva banda, el Granada ha volgut introduir una petita revolució a l'onze amb canvis significatius a la mitja. Fabri donava entrada a Mikel i Fran Rico per donar un aire nou a la possessió granadina. Mollo ha entrat en banda dreta en el lloc de Jara i Geijo ha substituït a Uche en la referència d'atac.

El València ha sortit endollat sense donar treva en l'atac sobre la porteria granadina. Ben aviat, Canales feia el primer gol amb un  gran xut des de fóra l'àrea. El València es trobava molt còmode sobre el camp i el Granada no inquietava la porteria de Guaita, el porter "che" en la competició de Lliga.

Els d'Unai Emery no estaven fent un partit brillant i ni de bon troç, el partit oferia una intensitat semblant a la del partit de dimecres, però la enorme qüalitat "che", marcava la diferència. Banega ho intentava un parell de vegades amb dos bons xuts des de fóra l'àrea i Maduro amb una bona rematada de cap, els dos però, sense sort.

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que la primera. Amb un València dominador i un Granada a remolc dels d'Emeri. La poca intensitat dels "che" però, doanava a veure que l'únic rival en el partit del València era la relaxació.

Si l'error del València davant del Chelsea va ser no tancar l'equip en el moment precís, avui Emery ha realitzat dos canvis en l'inici de la segona meitat. Jonas i Feghouli entraven per donar consistència al mig del camp i renunciar a les bandes sense Piatti ni Pablo Hernández.

El Granada ha estirat les línies i ha disposat d'un parell d'ocasions i fins i tot, Iñigo Pérez ha estavellat una rematada de cap al travesser. El València ha acabat patint per endur-se uns tres punts que si la intensitat dels "che" hagués estat diferent, no haurien perillat.

Ara el València és líder provisional de la Lliga a l'espera del Betis-Llevant de demà.  El Granada, amb quatre punts, cau fins la zona de descens.

Fitxa del partit:

València C.F.: Guaita; Miguel, Rami, Víctor Ruiz, Mathieu; Maduro (Albelda 75'), Banega; Pablo Hernández (Jonas 53'), Canales, Piatti (Feghouli 63'); Soldado.

Granada C.F.: Roberto; Nyom, Íñigo López, Mainz, Siqueira (Jaime 85'); Yebda (Uche 76'), Mikel Rico, Fran Rico; Mollo (Carlos Martins 76'), Dani Benítez, Geijo.

Incidències: El col·legiat basc, Iturralde Gonzàlez, ha amonestat a Jonas per perdre temps (88').

Gols: Canales (3')

 

Comparteix i comenta

En portada