Suor i llàgrimes per ser a la final

Pau López - 01/10/2011, 14:59

La final més esperada gairebé queda truncada per l'outsaider del torneig. Espanya es va haver d'encomanar a un gol d'or de Bargalló. Argentina, per la seva banda, també va haver de patir per sobreposar-se a Portugal i optar a endur-se el ceptre mundial al seu propi feu. La final es podrà seguir a partir de la 1:00 d'aquesta matinada per streaming a la web de la federació i per Marca TV.

El combinat celebrant un gol // RFEP

Al llarg de la primera meitat els homes de Feriche van monopolitzar el control de la bola i s'acostaven a la porteria defensada per Alves (gran mundial el seu), però Moçambic, amb una alta intensitat defensiva, es va aprofitar de la permisivitat amb què els col·legiats la tractaven i es va mantenir molt sòlida en el parquet.

Ja a la represa, semblava que es repetiria la mateixa història. És més, els africans van conduir l'igualada al marcador i l'ansietat es va apoderar d'un combinat nacional que es va encomanar a l'entrada d'un incissiu Panadero per canviar la cara al matx. Tot i així, va ser Bargalló qui va enviar la bola al fons de la xarxa en una sentència que semblava definitiva. Però un cop més Moçambic va tirar d'èpica per empatar l'encontre i forçar la pròrroga. En el temps extra, i després d'unes quantes temptatives, va tornar a ser Jordi Bargalló, sempre Bargalló, qui va obrir les portes final amb un xut a l'esquadra.

Fitxa del partit

Espanya: Trabal, Gual, Panadero, Gil i Bargalló - cinc inicial - Roca i Marín

Moçambic: Alves, Saraivia, Spiros, Pinto i Rodrigues - cinc inicial - Pimentel

Gols: 1-0 Bargalló (8'), 1-1 Rodrigues (8'), 2-1 Gil (9'), 2-2 Saraivia (27'), 3-2 Bargalló (31'), 3-3 Pimentel (36'), 4-3 Bargalló (43')

Comparteix i comenta

En portada