El Barça Alusport segueix imparable a Europa (12-0)

Jaime Mora - 02/10/2011, 20:15

El FC Barcelona Alusport dóna una altra exhibició i  propina una altra pallissa, aquesta vegada al FK Nikars Riga amb un contundent 12-0. Els blaugranes acaben la ronda principal de manera espectacular amb tres golejades en tres partits.

Igor segueix a un nivell brillant // LNFS

Marc Carmona ha sorprès a tothom en el quintet inicial que com ja tenien la classificació ha decidit posar de titular al porter del filial Chema Mella. Els catalans, com ho han fet en cada partit de UEFA Futsal Cup, molt concentrats i ja des del primer minut ha anat per davant al marcador, que l’ha encetat Jordi Torras. Dos minuts més tard, els blaugranes han marcat dos gols en un sol minut. El primer en fer-ho ha estat Wilde i en el mateix minut ha posat el 3-0 al electrònica Ari.  En tan sols tres minuts, el homes de Marc Carmona han deixat sentenciat el partit. En el minut 7 Javi Rodríguez ha marcat de penal per allunyar més al Barça al electrònic. Els de Marc Carmona han controlat des del primer instant, davant d’un rival tancat esperant sortir al contracop. Només 4 minuts més tard, ha estat Sergio Lozano l’encarregat de fer el cinquè gol blaugrana. I poc després Wilde marcava el seu doblet personal. El marcador ha tornat a canviar quan a falta de dos minuts, Igor feia el setè. El Barça arribava al descans amb un 7-0 favorable i donant una exhibició de joc a la pista.

A la segona part, els catalans han continuat amb la mateixa dinàmica, tot i anar guanyant de set gols. Tot d’una començar el segon temps, una altra vegada Torras ha marcat el vuitè gol del Barça. Fernandao no volia deixar de marcar en la festa golejadora blaugrana i en el minut 29 ha fet la seva contribució al marcador. Només un minut més tard, ha fet el seu segon gol el capità Javi Rodríguez, deixant el marcador amb un 10-0. El porter Dobrovolskis no podia fer res amb el gran dia i l’efectivitat dels catalans. Quan faltaven 8 minuts pel final Sergio Lozano ha marcat el seu doblet personal. Just després Ari també ha marcat el seu segon gol, deixant el marcador amb un contundent 12-0. En el partit no hi hauria més gols.

El Barça Alusport es torna a exhibir a Europa i continua amb estat de gràcia, 8 partits seguits guanyant. Els catalans tornaran de Letònia amb tres victòries en tres partits i amb 29 gols a favor i 2 en contra.

Fitxa del Partit

FC Barcelona Alusport:  Chema Mella, Torras, Sergio Lozano, Igor i Wilde; Paco Sedano, Ari, Gabriel, Lin, Fernandao i Eric Martel.

FK Nikars Riga:  Dobrolskis, Matvejevs, Dacko, Baranovs i Sustrovs; Cumanovs, Atamanukovs, Da Silva, Zukovs i Roberto Sosa.

Gols:  Torras 1-0 (1’), Wilde 2-0 (3’), Ari 3-0 (3’), Javi Rodríguez 4-0 (7’), Sergio Lozano 5-0 (11’), Wilde 6-0 (13’), Igor 7-0 (18’), Torras 8-0 (22’), Fernandao 9-0 (26’), Javi Rodríguez 10-0 (29’), Sergio Lozano 11-0 (32’) i Ari 12-0 (33’).

Targetes: El jugador del Nikars Riga Da Silda l’únic jugador amonestat  dels dos equips.

Comparteix i comenta

En portada