L’Hospi s’aprofita de la mala sort del Lleida (1-4)

Albert Bermúdez - 02/10/2011, 20:38

Prima l’efectivitat. Els de Jordi Vinyals han gaudit d’una primera part en què han convertit les quatre ocasions clares que han tingut i el Lleida no ha reaccionat a temps.

David Prats ha marcat el primer gol // Arxiu

Que en vint minuts l’Hospitalet marqui tres gols deixa clarament en evidència el mal plantejament defensiu del Lleida a la primera part. Pau i Jerson, els dos centrals locals, han deixat massa espai entre ells, i David Prats els ha guanyat l’esquena en més d’una i de dues ocasions, com en l’acció del primer gol, en què el davanter ha aprofitat una bona passada d’Haro i ha batut Víctor en l’un contra un. Pocs minuts més tard, Pedraza ha marcat el gol del partit, ja que ha encarat porteria des del mig del camp i ha sortejat tres defenses pel camí abans de superar el porter.

El tercer i el quart han confirmat la mala sort dels de la Terra Ferma, i és que tots dos gols han entrat a la porteria abans de tocar en un jugador local. Un gol a rematada de Pedraza s'ha colat després de tocar en Canario, i el quart ha estat molt desafortunat, quan Sobregrau intentava tallar una passada llarga i el refús ha agafat desprevingut a Víctor. Només començar la segona part, el Lleida ha retallat distàncies amb un gol olímpic obra de Verdú, que ha servit, al menys, per alleujar la derrota. Els d’Emili Vicente ho han intentat, però a mesura que avançaven els minuts es feia més i més difícil treure’n profit, fins al punt que han desistit. L’Hospitalet s’ha trobat molt còmode des que ha marcat el primer gol i no s’ha sentit intimidat en cap moment.

Lleida Esp: Víctor; Sobregrau, Verdú (David Giménez 67’) Pau (Milla 76’), Jerson; Massana (Casquero 45’), Jaume, Canario, Imaz; Asier i Ballesteros

CE L’Hospitalet: Craviotto; Hammouch, Moussa, Castaño, Viale, Rubén, Haro (Ángel 82’), Marc (Cirio 66’), David Prats, Pitu i Pedraza (Manel Gómez 75’)

0-1   David Prats 5’

0-2   Pedraza 14’

0-3   Pedraza 20’

0-4   Sobregrau p.p. 37’

1-4 Verdú 47’

L’àrbitre Usón Rosel ha amonestat Massana, Canario i Hammouch i ha expulsat Rubén per doble groga.

Comparteix i comenta

En portada