Xilena de líder de Baptista (3-2)

Marc Fontrodona - 02/10/2011, 09:54

Vist el partit, potser no era ni merescut, tot i que això és territori dels analistes. El Getafe, que va millorant mica en mica, va tindre el control del partit i a falta de dos minuts pel final, s'emportava els 3 punts de La Rosaleda. Aleshores, amb més èpica impossible, Maresca i Baptista van donar la volta al marcador. Aquest últim, no de qualsevol manera, sinó de xilena. Una meravella que val el liderat provisional.

Baptista ha fet un dels gols de la temporada // Agències

Partit travat, intens i amb alternatives. La segona part va ser d'aquelles que fan que t'aficionis al futbol. Amb empat sense gols al descans, Pedro León va avançar els visitants quan es portaven deu minuts del segon temps (sí, també amb un golàs, però eclipsat pel posterior de Baptista). Deu minuts després, era Van Nistelrooy qui s'estrenava amb el Màlaga en lliga i posava un altre cop l'empat. Lluny d'encongir-se, el Getafe va seguir buscant i treballant. La recompensa, un gol de Miku a un quart d'hora del final.

Si es deia que podia ser immerescut, en tot cas era pel joc. Ara bé, les ganes i l'ambició d'aquest Màlaga podien provocar aquest final. Minut 88, amb els jugadors del Getafe demanant fora de joc i després d'una mica d'embolic dins l'àrea, Maresca posa l'empat a 2. I per si no n'hi havia prou, el propi Maresca penja una pilota, la pentina Rondón i "la bestia" Baptista, en una exhibició de talent, es treu una xilena de la butxaca que entra per l'escaire. Imparable per Codina. Increïble per l'afició malaguenya. Que val un liderat (si més no, provisional) per l'equip de Pellegrini.

Per qui no l'hagi vist, aquí està el gol de Baptista:

YouTube Preview Image

Fitxa tècnica:

Màlaga CF: Caballero; Gámez, Mathijsen, Demichelis, Eliseu; Joaquín (Maresca, m. 67), Toulalan, Duda (Isco, m. 56), Cazorla; Baptista i Van Nistelrooy (Rondón, m. 70)

Getafe CF: Codina; Valera, Cata Díaz, Lopo, Mané; Pedro León (Pedro Ríos, m. 82), Rubén Pérez, Lacen, Barrada (Juan Rodríguez, m. 77); Diego Castro i Güiza (Miku, m. 69).

Gols: 0-1, m. 55: Pedro León. 1-1, m. 64: Van Nistelrooy. 1-2, m. 75: Miku. 3-2, m. 90+2: Baptista.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (Col·legi català). Va amonestar Baptista (m.18) i Eliseu (m. 75) pel Màlaga; i a Pedro León (m. 27), Lopo (m. 39), Güiza (m. 39), Lacen (m. 41) (m.76), Barrada (m. 66), Juan Rodríguez (m. 88) i Pedro Ríos, (m. 90) pel Getafe.

Comparteix i comenta

En portada