“Bestial” top 4 del cap de setmana

Bernat Marrè - 03/10/2011, 16:43

El Màlaga supera les expectatives // Agències

Increïble cap de setmana el que han pogut gaudir els amants del futbol. I és que durant aquesta jornada s’han pogut veure gols inversemblants que han fet aixecar de la cadira a aficionats propis i rivals. A continuació, la nostra selecció:

4 – La sortida del Madrid ha suposat per Pedro León una alenada d’aire fresc i un estímul per desplegar la qualitat que no va demostrar al club blanc. Enfront el Màlaga, l’extrem de Múrcia va marcar un espectacular gol només a l’abast de pocs privilegiats.

 

YouTube Preview Image

 

3 – El seu equip necessitava el gol i el va aconseguir de la forma més inesperada. Iñigo Martínez, de la Reial Societat, va aprofitar la posició avançada de Iraizoz per marcar des del seu propi camp. El gol però, no va servir perquè el seu equip sortís derrotat del derbi basc davant l’Athletic.

 

YouTube Preview Image

 

2 - Si la lliga BBVA ens va deixar grans perles, la Bundesliga no es va quedar enrere. Derdivok, amb només tres tocs, control, barret i xilena, va marcar un gol d'aquells que es veuren en comptades ocasions.

 

YouTube Preview Image

 

1 - Una altre xilena, de la bèstia Baptista, lidera el rànquing d'aquesta setmana. En aquest cas, el remat és encara més difícil que l'anterior per la rapidesa de la jugada i la potència amb la que surt disparada la pilota. Amb aquest gol de Baptista, que el passat dissabte feia 30 anys, el Màlaga es va imposar al Getafe en el temps de descompte.

 

YouTube Preview Image

 

Comparteix i comenta

En portada