El PSG venç al Lió i és el nou líder

Sergi Pagès - 03/10/2011, 10:58

Els parisencs són líders en solitari després de guanyar al Lió en el gran duel de la jornada. Pastore va tornar a ser decisiu. El Lió es queda ara a tres punts del PSG. Important victòria també pel Lille, que va trencar una llarga ratxa d’empats. En la zona baixa, el Marsella no millora i és a un punt del descens.

Cop sobre la taula del Paris Saint-Germain, que amb la seva victòria sobre l’Olympique de Lió sembla haver convençut tothom (i a ells mateixos) que la seva candidatura a guanyar la lliga va de debò. De nou la figura de Javier Pastore va ser decisiva pels parisencs, mentre que el Lió va oferir una bona imatge tot i les baixes. Per altra banda, el Lille ha trencat finalment amb la seva llarga ratxa d’empats, mentre que el Marsella no treu el cap de la zona baixa. Els marsellesos són a només un punt del descens mentre veuen com els candidats al títol d'allunyen cada cop més. Montpeller i Bordeus van empatar en l'altre duel destacat de la jornada.

 

Els jugadors del PSG celebren el segon gol

Pastore obre la llauna lionesa

Important victòria del PSG en el gran duel de la jornada, que l’enfrontava a l’Olympique de Lió en la lluita per fer-se amb el liderat. De nou la figura i el talent de l’argentí Pastore van ser decisius per a què els parisencs aconseguissin la victòria. Si per quelcom es va caracteritzar el partit va ser per la igualtat que hi havia sobre la gespa, amb dos conjunts molt ben plantats i amb molta por a perdre. Els parisencs es van topar amb la defensa lionesa una i altra vegada fins que, a la segona part, Pastore obria la llauna amb el primer gol de la nit. El partit es va trencar i el Lió disposaria d’opcions per empatar, però seria el PSG qui, en el descompte, marcaria el segon i definitiu, obra de Jallet. Els parisencs són ara líders en solitari.

 

Sow va marcar el primer del Lille

El Lille torna a guanyar

L’actual campió de lliga va trencar davant del Rennes amb una ratxa de tres empats consecutius que l’havien allunyat de la part alta de la taula. En poc més de mitja hora, el Lille va sentenciar el matx amb dos gols que van deixar noquejat un Rennes sense poder de reacció. Moussa Sow, en els minuts inicials, i Balmont amb un remat de cap a la mitja hora van anotar les úniques dianes del partit. En la segona part, el Rennes va buscar la remuntada però li va passar factura el desgast físic de jugar l’Europa League entre setmana. Amb aquesta victòria, el Lille puja fins la quarta plaça i es queda a un punt de la zona Champions, mentre que el Rennes se situa ara fora d’Europa.

 

El Brest va anul·lar al Marsella

El Marsella continua enfonsant-se

Després de la contundent victòria a la Champions contra el Dortmund (3-0), semblava que per fi el Marsella remuntava el vol aquesta temporada, però res més lluny de la realitat. Nou empat contra un modest i nova decepció del marsellesos, que no aixeca el cap a la lliga. El Brest es va avançar als cinc minuts gràcies a un gol de Poyet, que va fer emmudir el Vélodrome. Tot i l’empat aconseguit per Ayew, el partit va ser un complert despropòsit dels marsellesos, amb un sens fi de pilotes perdudes i males passades. L’equip de Didier Deschamps veu com se li escapen les possibilitats de títol (el PSG a 12 punts, el Lió a 9) i com l’amenaça del descens està només a un punt.

 

Comparteix i comenta

En portada