Empat in extremis del Reus a Llagostera (2-2)

Josep Maria Agell - 03/10/2011, 14:44

Un gol de Chumbi en la darrera jugada del partit va donar un valuós empat a un Reus líder en solitari una setmana més.

Jugadors del Reus celebrant un gol aquesta temporada//Josep M.Agell

Una setmana més els roig-i-negres poden gaudir d'un liderat en solitari que només el fa perillar un Atlètic Balears i Huracán que amb 15 punts es troben tant sols un punt per sota. El Reus en el seu desplaçament a Llagostera no va exhibir el millor joc de la temporada pero al llarg dels noranta tres minuts ha lluitat, donant per bo l'empat, tal i com han expressat els respectius entrenadors Alsina i Castillejo en roda de prensa.

El principi del partit ha estat caracteritzat per l'alternativa entre ambdós conjunts, pero a mesura que han anat avançant els minuts el Llagostera ha anat creant perill, i en una jugada aïllada ala frontal de l'àrea i un xut magistral de Barón per l'escaire han avançat als gironins en el minut 15. La resposta del Reus no s'ha fet esperar i en una centrada de Ferran ha fet que pugui pentinar Masqué al fons de la malla de Wilfred al minut 17. Una vegada ha arribat l'empat dels reusencs el partit ha anat avançant amb diverses ocasions de Llagostera i Reus, qui ha vist com li anulaven un gol al minut 27 en un posible fora de joc de Masqué. Amb tot ha arribat la fi dels 45 minuts i l'empat en el marcador.

La segona part ha estat un símil de la primera part, amb un inici conservador dels dos conjunts, i es que tot i la diferència en la classificació el joc reflexat en el terreny de joc no ha deixat ni molt menys una mala imatge del cuer Llagostera i ni molt menys del líder de la 2a divisió B en el seu grup 3. El desenllaç del partit s'ha decidit en els darrers instants, i es que en el minut 88 el Llagostera s'ha tornat a avançar amb un gol de Diego Rangel. Una vegada arribat el minut 90 el col·legiat aragonès ha afegit 3 minuts de descompte, i quan semblava que el Llagostera anés a sumar la primera victòria, Chumbi en la darrera jugada del partit rematava una centrada de Trujillo i igualava el marcador fins a reflexar l'empat a 2 final.

La propera setmana el Reus rep la visita del Gandía el proper diumenge 9 d'octubre a les 17h a l'Estadi Municipal de Reus, situat a mitja taula amb 8 punts i  arribarà ferit després de la contundent derrota a casa per 4 gols a 6 contra el Saragossa B.

FITXA TÈCNICA

UE LLAGOSTERA: Wilfred, Barón, Vallho, Rangel, Quim Boadas, Tito, Eloi, Enric Pi (Pedrito 60’), Tarradellas, Uri (Jordi Masó 82’) i Virgili (Marc Mas 70’).

CF REUS: Ángel, Carrasco, Ferran, Sangrà, Robert, Sergio Durán, Borja Abenia, Marquès, Álvaro (Trujillo 82’), Masqué (Chumbi 66’) i Pablo Álvarez (Jorge 62’).

ÀRBITRE: Óscar Herrero Arenas (aragonès), auxiliat per Tresaco Escabosa i Mouhamed N´Diaye. Ha amonestat els locals Virgili (7’), Tito (21’) i Tarradellas (77’), i els visitants Robert (75’) i Ángel (88’).

GOLS: 1-0, Barón (15’); 1-1, Masqué (17’); 2-1, Diego Rangel (88’); i 2-2, Chumbi (93’).

INCIDÈNCIES: uns 400 espectadors han assistit al Municipal de Llagostera. Camp de gespa artificial.

Comparteix i comenta

En portada