L’Atlètic de Terrassa s’imposa al Polo (2-1)

Carlos Tost - 03/10/2011, 11:37

Els de Can Salas superen al Polo per la mínima, en el partit més destacat de la segona jornada de Lliga.

Foto: Ramón Gibert

L’Atlètic de Terrassa, continua sumant els seus partits per victòries en aquest inici de temporada. Aquest mati, ha superat el RC Polo (2-1), en un partit molt igualat, entre dos dels principals candidats al títol. En una de les poques ocasions de la primera meitat, Marc Sallés, al minut 5, ha avançat als terrassencs. El millor del partit s’ha vist a la segona meitat, amb moltes ocasions pels dos equips. En una d'elles, Roger Padrós, al minut 40, ha tornat a igualar l’encontre. Els dos equips han tingut oportunitats per avançar-se al marcador, però no ha estat fins el minut 61, quan Albert Beltran, ha donat els dos punts als groc- i- negres.

El Club Egara ha tornat a marcar 6 gols a domicili, avui per imposar-se (0-6), al Benalmádena malagueny. Els ratllats han tingut un partit molt plàcid, i a la mitja part ja guanyaven 0-5, davant d’un dels clars candidats a perdre la categoria.

El Club de Campo, manté el liderat de la categoria, després de golejar (5-1), a l’Atlètic San Sebastià, i ja ha marcat 15 gols en només dos partits de Lliga. Qui també ha començat molt bé la competició, és el CD Terrassa, que s’ha imposat (2-0) al FC Barcelona, en el derbi català jugat a Les Pedritxes. Xavi Lleonart i Oriol Garreta han estat els golejadors.

El Complutense continua invicte a la Lliga després de la victòria al camp del Ciutat de Les Palmes (1-3). Per últim el Pozuelo madrileny, ha guanyat per la mínima (3-2) al Tenis de Santander, i suma els dos primers de la temporada.

Classificació

1- Club de Campo                  4 p.

2- Atlètic Terrassa                  4 p.

3- Club Egara                         4 p.

4- CD Terrassa                       3 p.

5- Complutense                      3 p.

6- RC Polo                             2 p.

7- Atlètic San Sebastià           2 p.

8- Pozuelo                              2 p.

9- RS Tenis                            0 p.

10- Ciutat de Les Palmes       0 p.

11- Benalmádena                   0 p.

12- FC Barcelona                   0 p.

Divisió d’Honor femenina

Primera jornada sense sorpreses

El SPV-51, el Club de Campo, i el Club Egara són els primers líders de la competició després de guanyar tots tres equips per (4-0), al Castelldefels, al RC Polo i al Tenis de Santander respectivament. Sens dubte, que el resultat més sorprenent, ha estat la golejada del vigent campió, el Club de Campo, enfront d’un Polo, que s’ha reforçat molt bé aquesta temporada, i que s’ha vist superat clarament per l’equip madrileny.

Un altre dels equips catalans, el CD Terrassa ha començat amb bon peu la Lliga, amb una victòria per (0-2), al camp del Ciutat de Les Palmes. Junior i Atlètic, han disputat l’únic derbi català de la jornada, que ha acabat amb un empat (2-2), entre dos equips que volen estar a la part alta de la classificació. En l’últim partit de la jornada, la Reial Societat no ha tingut problemes per imposar-se a domicili (0-3) al camp de l'Alcalà.

Classificació

1- Club de Campo                  2 p.

2- Club Egara                         2 p.

3- SPV 51                              2 p.

4- Reial Societat                     2 p.

5- CD Terrassa                       2 p.

6- Atlètic de Terrassa             1 p.

7- Junior FC                           1 p.

8- Ciutat de Les Palmes         0 p.

9- Alcalà                                 0 p.

10- RC Polo                           0 p.

11- Castelldefels                    0 p.

12- RS Tenis                           0 p.

Comparteix i comenta

En portada