La Juve tomba el Milan al final i és colíder amb Udinese

Marcel Sanromà - 03/10/2011, 22:54

Marchisio va fer els 2 gols // Agències

La Juventus continua al capdavant de la classificació després que dos gols de Claudio Marchisio a les acaballes (minuts 87 i 93) tombessin el Milan. El segon, amb cantada d'Abbiati inclosa. Això sí, els torinesos estan empatats amb Udinese, que va guanyar el Bologna per 2-0.

Tres equips segueixen de prop la vecchia signora: Napoli, Palermo i Cagliari. Els de Walter Mazzarri van retornar l'Inter a la realitat amb un cop duríssim: victòria per 0-3 al Giuseppe Meazza. Campagnaro feia el 0-1 en aprofitar el rebot d'un penal discutit, Maggio feia el 0-2 a la segona part aprofitant una greu errada de Nagatomo, i Hamsik tancava la humiliant golejada.

El Napoli va esclafar l'Inter // Agències

Els sicilians del Palermo van vèncer el Siena per 2-0 i el Cagliari retorna al camí de la victòria després d'un 0-2 al camp del Lecce, que ja suma quatre derrotes consecutives.

La Roma de Luis Enrique comença a carburar, i ja és sisena gràcies al triomf per 3-1 sobre l'equip revelació, l'Atalanta. Bojan va fer el seu primer gol com a giallorossi, i Osvaldo va tornar a marcar. Simplicio va arrodonir el triomf cap al final.

Darrera ve la Lazio, que va protagonitzar una de les victòries més remarcables de la jornada, 1-2 a domicili a la Fiorentina. Hernanes empatava el gol inicial de Cerci i Klose culminava la remuntada al 83.

Primer gol de Bojan a la Roma // Agències

El Cesena va sumar el primer punt de la temporada amb un trist empat a zero amb el Chievo, que es manté a la meitat de la taula. Puja també el Parma, que va vèncer per 3-1 el Genoa amb un doblet de Giovinco, i frena, així, l'ascens dels blau-i-vermells.

Finalment, Novara i Catania van protagonitzar un exuberant empat a 3, i els recent ascendits són ja l'equip més golejador de la Serie A amb 10 gols en cinc partits. Tot i això, ambdós conjunts ocupen un lloc a l'equador de la classificació.

 

 

Classificació:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada