Dan Carter es perd la fase final del Mundial de rugbi

Marc Fontrodona - 04/10/2011, 18:16

Per POL CAMPRUBÍ // L’obertura dels All Blacks, Dan Carter, es perdrà tot el que resta del “seu” Mundial per culpa d’una lesió. El qui molts consideren el millor obertura del moment en el panorama del rugbi mundial s’ha trencat el tendó de l’abductor llarg de la cama esquerra mentre entrenava practicant xuts a pals, una baixa decisiva de cara a la consecució del torneig. Fins i tot podria passar per quiròfan.

El Mundial perd una de les estrelles // Agències

En l’últim partit de la fase de grups ja no ha pogut jugar per aquesta lesió, encara més inoportuna si tenim en compte que hagués estat capità de Nova Zelanda per la baixa de Richie McCaw, a qui el tècnic va donar descans per acumulació de partits en un jugador força veterà ja. De moment el seu substitut, el jove Colin Slade, ha portat igualment els kiwis a una nova i sobrada victòria, però era davant d’una selecció menor com Canadà. Caldrà veure si noten gaire la baixa de la seva estrella en el que queda de torneig, començant pels quarts de final, que disputen aquest dissabte contra l’Argentina. Carter no només és un gran xutador a pals, sinó una peça bàsica a l’hora de dirigir i coordinar l’endimoniat i velocíssim joc de combinació de la línia de tres quarts all black.

El seu capità, McCaw, ha fet declaracions dient que segur que l’equip notarà la seva baixa, ja que és un jugador molt important, però que cal tirar endavant, i ara només pensen el partit de quarts contra Argentina ja.

Comparteix i comenta

En portada