Els germans Gasol entrenaran amb el Barça Regal

Marc Fontrodona - 04/10/2011, 13:45

Pau Gasol tornarà al Palau, però per entrenar // Arxiu

Els jugadors de l'NBA s'estan buscant la vida. Les pretemporades dels equips no poden començar; no poden utilitzar els pavellons; les reunions encara no han arribat a bon port... Mentre segueixi el bloqueig a la lliga, el què no poden fer és deixar d'entrenar.

Per això, tant el Futbol Club Barcelona com els propis jugadors a través del seu Twitter, han fet oficial aquest matí que els germans Gasol s'entrenaran a les ordres de Xavi Pascual. Avui s'incorporarà el Marc Gasol, dijous ho farà el Pau. El seu passat com a blaugranes, la proximitat de família i amistats i la bona voluntat del Barça Regal ha acabat desembocant en aquest "acord". S'hi estaran mentre duri el Lockout: ara mateix, sense data de finalització. Sens dubte, serà una gran aportació pels blaugrana, que pujaran el nivell d'exigència en els seus entrenaments i de ben segur que aprendran moltes coses d'aquests grans jugadors de bàsquet.

Un altre cas diferent, per exemple, és el de Ricky Rubio, que marxa a Los Angeles a entrenar amb diferents jugadors de la seva plantilla com Kevin Love. I a l'espera que es resolgui el Lockout.

O el de Rudy, que ja ha firmat pel Reial Madrid...

Comparteix i comenta

En portada