Pelícano enfonsa el Vilafranca i l'Igualada ja és líder

Pau López - 04/10/2011, 21:02

L’Igualada HC ha doblegat el CP Vilafranca per 7 a 4  a Les Comes en la segona jornada de la Copa Esports Penedès i ja lidera el grup B en solitari. Els vilafranquins, mentrestant, sumen la segona derrota consecutiva i segueixen a la cua de la classificació. Raúl Pelicano ha decantat el partit per part local amb un pòquer de gols.

Raúl Pelicano, autor de 4 gols // Arxiu

Els primers minuts han referendat al Vilafranca com un rival a tenir en compte i ambdós conjunts han gaudit de vàries oportunitats a la contra que han fet lluir-se als respectius porters. Al minut 5, Joan Vázquez ha avançat als visitants al rematar una pilota penjada dins l’àrea dels arlequinats. L’Igualada s’ha estirat llavors i ha donat la volta al marcador, situant el 3-1 abans del descans.

L’inici del segon temps ha estat nefast per uns vilafranquins, que han vist com passaven del 3-1 al 6-1 en menys de cinc minuts. L’artífex de la golejada ha estat Raúl Pelicano, que ja havia anotat a la primera meitat. El Patí ha revifat momentàniament, retallant distàncies amb dos gols per veure com just dos minuts després l’exvilanoví Rocasalbas tornava a eixamplar la diferència. Una darrera escomesa del quadre visitant ha establert el definitiu 7 a 4.

 

Dimecres clou la segona jornada

Demà dimecres tindrà lloc la segona jornada d'aquesta Copa Esports Penedès amb el partit entre el CE Noia i el CE Vendrell a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia.

Fitxa del partit

Igualada HC: Roger Fernández, Ton Baliu, Edu Fernández, Ferran Formatjé, Dani Rodríguez - cinc inicial - Roger Rocasalbas, Raúl Pelicano, Marc Navarro, Isaac Larios

CP Vilafranca: Pere Anton Martínez, Oriol Palau, Gerard Vergés, Joan Vázquez, Brandon Carrara - cinc inicial - Jordi Busquets, Enric Martí, Xavier Semis, Aleix Córdoba, Xus Fernández.

Gols: 0-1 Joan Vázquez (5'), 1-1 Dani Rodríguez (6'), 2-1 Roger Rocasalbas (18'), 3-1 Raúl Pelicano (24'), 4-1 Raúl Pelicano (28'), 5-1 Raúl Pelicano (29'), 6-1 Raúl Pelicano (30'), 6-2 Gerard Vergés (37'), 6-3 Joan Vázquez (40'), 7-3 Rocasalbas (42'), 7-4 Xavier Semis (43')


 

Comparteix i comenta

En portada