Bundestat de la qüestió

Marc Vidal Ordeig - 05/10/2011, 19:48

Neuer s'està consolidant a la porteria bavaresa

per MARC VIDAL//    El Bayern de Munic no ha volgut que els passés com la temporada passada, quan un mal inici de temporada els va deixar fora de la lluita pel títol abans de l'aturada hivernal. Així doncs, els bavaresos són líders tot i l'empat a 0 de dissabte al Rhein Neckar Arena de Hoffenheim gràcies a les 6 victòries seguides i els 21 gols a favor i cap en contra que van precedir aquesta jornada. És a dir, des de principis d'agost que el Bayern no rep cap gol ja que a la Champions també ha deixat a 0 a Vila-real i City.

Just darrere del Bayern hi trobem Werder Bremen i un històric, el Borussia Monchengladbach. Tots dos van perdre aquest cap de setmana i van desaprofitar l'oportunitat d'atrapar el líder del campionat. El Werder va perdre a Hannover tot i el seu gran trident atacant. El Hannover 96 va ser netament superior i va patir força menys del que sembla pel 3-2 final ja que l'expulsió d'Arnautovic va fer que el partit s'acabés des d'aquell moment. El Gladbach, per altra banda, va perdre 1-0 a Friburg. Tot i això sembla que de moment no patirà com l'any passat en que va haver de salvar la categoria en la promoció de descens tot deixant el Bochum a segona.

Més o menys igual està el Shalke 04 de Raul i Huntelaar que és el quart a la classificació i que vol evitar patir com l'any passat que tot i les semifinals de Champions i el títol de Copa, va anar d'un pèl que no baixés.

A Dortmund necessiten Götze com el pa que mengen

Encara en posicions d'Europa League hi trobem el Hannover 96, del qual ja n'hem parlat, i el Borussia Dormund. L'actual campió no ha començat bé la temporada i no acaba de carburar ni en lliga ni en Champions. La baixa de Sahin no ha estat ben coberta i Grosskreutz i Kagawa no han sabut agafar les regnes davant la baixa de Götze.

A sota de tot de la classificació hi trobem Augsburg i Hamburger amb un vell conegut blaugrana, el Kaiserlautern, en posició de promoció pel descens.

Cal dir que entre el Dortmund (6è) i el Köln (12è) tan sols hi ha 3 punts de diferència, alhora, el Dormund és només a 3 punts de Werder i Gladbach que són 2n i 3r respectivament. Esperem, doncs, que el Bayern freni una mica i aquest cop tinguem lliga fins al maig.

Comparteix i comenta

En portada