El Palau Blaugrana, seu de la UEFA Futsal Cup

Jaime Mora - 05/10/2011, 23:45

El pavelló del FC Barcelona ha estat designat una de les seus de la UEFA Futsal Cup. El Barça Alusport serà un dels amfitrions de la ronda elit, fase prèvia a la Final Four. El Palau Blaugrana serà l’escenari de la UEFA Futsal Cup del 12 al 20 de novembre, la plantilla s’ha mostrat molt alegre després de saber el resultat de l’elecció.

El Palau Blaugrana serà seu de la UEFA Futsal Cup // UEFA

La UEFA ha decidit que el Palau Blaugrana serà seu d’un dels quatre grups de la ronda elit, fase prèvia a la Final Four de la UEFA Futsal Cup.  Els altres equips amb seu seran Dinamo de Moscu rus, Marca futsal italià i el Sporting de Lisboa portuguès. El capità del Barça Alusport, Javi Rodríguez,  ha declarat:  “ Me’n alegro moltíssim i l’equip també. És un premi per la nostra afició, per la seva fidelitat.”  El sorteig de la ronda elit es celebrarà el 11 d’octubre  a Nyon, on es coneixeran els rivals dels blaugranes.

 

 

Comparteix i comenta

En portada