Jordi Torras, guardonat amb la medalla al Mèrit Esportiu

Jaime Mora - 05/10/2011, 17:16

El jugador del FC Barcelona Alusport, Jordi Torras, ha estat premiat amb la medalla plata de la Reial Ordre al Mèrit Esportiu. El català entra en la història del futbol sala espanyol al rebre un premi que només han guanyat els jugadors espanyols més grans de la història com Paulo Roberto, Daniel, Luis Amado i Javi Rodríguez, entre altres.

Jordi Torras molt content amb el premi // LNFS

Jordi Torras ha estat un dels tres premiats del futbol sala pel reconeixement del Consell Superior d’Esports. Els altres dos han estat Álvaro Aparício, jugador d’Inter Movistar, i José Carnicer, entrenador del Carnicer Torrejón.  Al rebre el guardó, Jordi Torras ha declarat: “Cada cap de setmana durant molts anys fem el nostre treball amb passió, perquè estimem aquest esport.” El jugador català entra en la història per ser el segon jugador blaugrana en rebre el premi, compartint aquest honor amb el seu capità, Javi Rodríguez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Comparteix i comenta

En portada