Villacampa: "Lluitarem per una plaça del Play-Off"

Guifré Jordan - 05/10/2011, 01:29

El president del FIATC Joventut, Jordi Villacampa, ha marcat els objectius del seu equip per la temporada que està a punt de començar. A diferència de la temporada passada, quan va deixar clar que només podien aspirar a la permanència, ara diu que optaran al Play-Off.

 

De dalt a baix i d'esquerra, els jugadors del FIATC Joventut: Nacho Llovet, Jordi Trias, Pape Sow, Henk Norel, Marco Todorovic, Latavious Williams; Fede Van Lacke, Pere Tomàs, Derrick Obasohan, Alex Barrera, David Jelinek; Pooh Jeter i Albert Oliver

L'ex-jugador creu que hi ha una distància gran entre els cinc pressupostos més alts de l'ACB i la resta d'equips, i que per això només és realista pensar en ser com a molt sisens, setens o vuitens al final de la temporada regular. Augura una temporada molt igualada, amb excepció dels cinc grans -que es dedueix que són Madrid, Barça, Caja Laboral, València i Bizkaia Bilbao Basket-. "Aquest any els rics són més rics i els pobres més pobres, però nosaltres seguirem competint i creixent sense oblidar la nostra filosofia de planter", ha sentenciat.

El dirigent també ha aclarit que no es plantegen fitxar ningú de la NBA mentre duri el lock-out, i només ho podrien acceptar si el preu del possible fitxatge fos testimonial. Sobre la marxa de Rudy Fernández al Madrid, opina que és la cirereta que li faltava a l'equip blanc. Villacampa ho ha dit en un entrenament a portes obertes que ha servit de primera presa de contacte entre els jugadors i els aficionats.

Després de la foto oficial de la plantilla, tot està preparat perquè el proper diumenge la Penya s'estreni al Nou Congost contra el Manresa en la nova edició de la Lliga ACB, amb l'objectiu d'esborrar el pèssim partit de l'any passat al Bages, on van perdre de 32 punts. Ara mig equip és diferent: tractaran d'evitar els ridículs de l'any passat. Seran capitanejats per segon any consecutiu per Pere Tomàs i l'entrenador serà Salva Maldonado.

Comparteix i comenta

En portada