El Marfil encara no sap que es guanyar (8-5)

Jaime Mora - 07/10/2011, 23:51

El Marfil Santa Coloma torna a perdre, aquesta vegada 8-5 contra el Fisiomedia Manacor al Palma Arena. Els homes de Sergio Mullor son cuers de la Primera divisió amb cap victòria en cinc partits. L’home del partit ha estat el jugador balear Vega amb tres gols, però no poden oblidar a Geison que ha fet un altre gran partit amb els seus tres gols.

El Marfil no aixeca el cap // LNFS

El partit ha començat amb un ritme trepidant i amb tan sols 4 minuts ha donat temps per a què Geison avancés al Santa Coloma i després Javi Rodríguez empatés el partit. Però tot d’una Shota ha tornat a posar per davant als catalans. Després del intens començament, ambdós equips s’han donat un descans, fins que José Ruiz ha tornat a empatar el partit quan faltaven 6 minuts per la mitja part. Amb l’empat al marcador, tant catalans com balears  han cercat el gol abans del descans. Aquest desitjat gol  ha arribat de la mà del home del partit, Vega, just en el darrer minut del primer temps.

A la represa amb la comoditat d’estar per davant al marcador el Manacor ha començat ha tenir el control de la pilota. Amb més possessió  els balears s’han mostrat molts superiors al Marfil. Els catalans només han causat una mica de perill a través dels contracops.  Amb el control de la pilota, els gols del Fisiomedia han arribat de la mà de Javi Rodríguez, Rubén, Vega i Martín Amas, respectivament. Amb el 7-2 al marcador, el Santa Coloma s’ha bolcat al atac cercant a la desesperada remuntar el partit. Quan faltaven 3 minuts pel final, el Marfil ha aconseguit el seu objectiu, retallar distàncies al marcador. El primer en fer-ho ha estat Rafa López que ha aconseguit batre a Toñete.  Després ha estat Geison que dos cops seguits ha posat el 7-5 al marcador. Però el Manacor encara no havia dit la seva darrera paraula i Vega en el minut 40 ha marcat el seu tercer gol i el definitiu 8-5.

El Marfil Santa Coloma ha començat de manera pèssima la lliga amb cap victòria en cinc partits. Els catalans, actuals cuers de la primera divisió, esperen poder resoldre la solució.

Fitxa del partit

Fisiomedia Manacor:  Toñete, José Ruiz, Vega, Martín Amas i Rubén;  Jesús Illán, J.C. López, Joselito, Javi Rodríguez i Paulinho.

Marfil Santa Coloma:  Vara, Geison, Lolo Jarque, Adolfo i Redondo; Rubén, Busquets, Segura, Rafa López i Shota.

Gols:  Geison 0-1 (2’), Javi Rodríguez 1-1 (4’), Shota 1-2 (5’), José Ruiz 2-2 (14’),  Vega 3-2 (20’), Javi Rodríguez 4-2 (24’), Rubén 5-2 (27’), Vega 6-2 (35’), Martín Amas 7-2 (37’), Rafa López 7-3 (37’), Geison 7-4 (39’), Geison 7-5 (39’) i Vega 8-5 (40’).

Targetes: Els àrbitres Martínez Segovia i Sánchez Molina han amonestat als locals José Ruiz i J.C. López;  i als visitants Vara, Geison i Adolfo.

Comparteix i comenta

En portada