El Barça Alusport continua imparable (5-1)

Jaime Mora - 08/10/2011, 23:50

El FC Barcelona Alusport suma una altre victòria, aquesta vegada davant del Umacon Saragossa amb un contundent 5-1. Els blaugranes segueixen líders indiscutibles amb un ple de victòries. Wilde ha estat l’home del partit amb un doblet.

Wilde, l'home del partit // LNFS

Els homes de Marc Carmona han sortit a la pista conscients de que ElPozo els havia llevat la primera posició de la classificació. Però el Barça Alusport no s’ha posat nerviós i a pocs minuts del començament ja s’havia avançat al marcador amb un ràpid gol de Saad. El Saragossa no ha baixat els braços i tot d’una ha empatat de la mà de Joan.  Els d’Aragó ha mantingut el resultat fins que ha arribat el minut 10, quan en dos minuts fatídics pels Umacon. En el minut 10, el Barça ha trencat el partit amb gol de Wilde, i tot seguit un gol de Sergio Lozano.  Un minut més tard ha tornat a marcar Wilde deixant al Saragossa sense opció de reacció. Quan faltaven dos minuts pel final de la primera part, Fernandao ha tancat el marcador amb el 5-1 definitiu.

A la represa el Barça ha jugat a mantenir el resultat mirant de cercar augmentar la renda. Al final  el Saragossa no ha pogut retallar distàncies, tot i voler empatar. Els blaugranes segueixen líders en el que està sent un esplèndid començament de lliga amb tot victòries, menys la derrota  a la final de la Supercopa contra l’Inter Movistar.

Fitxa del Partit

FC Barcelona Alusport: Cristian, Ari, Igor, Saad i Wilde; Torras, Gabriel, Javo Rodríguez, Sergio Lozano i  Fernandao.

Umacon Saragossa:  Dídac, Carlos, Victor  Tejel, Miguel i Nano Modrego; Pedreño,  Keny, Bebeto i Joan.

Gols:  Saad 1-0 (2’), Joan 1-1 (4’), Wilde 2-1 (10’),  Sergio Lozano 3-1 (10’), Wilde 4-1 (11’) i Fernandao 5-1 (18’).

Targetes: Els àrbitres del partit, Rabadán Sáinz i Sánchez Ayala, han amonestat al local Torras,  i als visitants  Pedreño i Miguel.

Comparteix i comenta

En portada