Sandro Rosell: "Les sancions de la UEFA són injustes"

Eduard Gangoso - 08/10/2011, 00:53

El president del FC.Barcelona, Sandro Rosell, ha parlat en una entrevista concedida a Onda Cero Catalunya on ha expressat que les sancions de la UEFA són exagerades i injustes, que desconeixia el patiment de Carles Puyol, i ha reiterat que evitarà les polèmiques amb el Reial Madrid.

 

Sandro Rosell ha analitzat l'actualitat blaugrana / Arxiu

El president del FC.Barcelona, Sandro Rosell, ha estat entrevistat per Llucià Ferrer on ha analitzat l’actualitat blaugrana davant els micròfons del programa ‘Els Imperdibles’ d’Onda Cero Catalunya. El màxim mandatari del club blaugrana creu que les sancions imposades per la UEFA pels incidents de la final de la Supercopa d’Europa a Mónaco, el passat més d’agost, estan fora de to. “Una sanció és exagerada i l’altra injusta. És absurd que ens caigui una sanció en un estadi que no podem controlar, és injust”. Pel que fa al tema de sortir dos minuts tard, “és exageradíssim. A vegades un jugador ha d’anar al bany a última hora, poden passar 30 coses. Però és la llei i no em queixo”.

El dit de Mourinho

Rosell ha explicat perquè el club no respon ni es posiciona pel que fa a la sanció que ha imposat la Real Federació Espanyola de Futbol a Tito Vilanova i Mourinho. “ De comú acord amb la part esportiva, vam prendre la millor decisió per la marxa de l’equip. Considerem que ens hem de dedicar a la nostra feina i ens hem d’oblidar de la resta”.

Patiment Carles Puyol

A més, el president del FC.Barcelona ha reconegut que desconeixia el patiment del capità de l’equip, Carles Puyol, i ha exposat que “la bona noticia és que ho va patir ell sol i que, quan ens ho explica, és perquè ja ho ha superat. Volem que Puyol sigui el nostre Maldini perquè ens aporta moltes més coses. És un jugador diferent”.

“Una lliga de 20 i no de 2”

Rosell, no creu que el títol de lliga sigui cosa de dos. Així doncs ha afirmat que  “aquí ningú es pot relaxar, cap rival és petit i sincerament crec que no serà una lliga de dos. Jo sempre dic que és una lliga de 20”. També ha destacat que “això només es pot respondre a final de temporada, i que, per exemple, al València i la Reial Societat, no els vam guanyar”.

Lesions

Rosell tampoc ha volgut fer polèmica amb la plaga de lesions musculars que està patint la primera plantilla del FC.Barcelona. De fet, considera que estan dins l’habitual i assumible per l’equip. “No passa res amb l’índex de les lesions. Si comparem les estadístiques dels últims anys amb les actuals demostren que el número de lesions és bastant similar. El futbol és un esport de contacte i un equip com el Barça la exigència és molt alta”.

Germans Gasol i Camp Nou sense fum

Només començar l’entrevista, el president ha estat preguntat per la situació dels germans Gasol on ha explicat que “a nivell pressupostari seria complex fitxar Pau i Marc Gasol, però si ells ens fan un favor i Xavi Pascual hi està d’acord, per a nosaltres seria una bona noticia”. Respecte a la mesura del Camp Nou sense fum, Rosell ha sentenciat que “encara no se sap, però segurament es començarà a aplicar en uns dos mesos”.

Comparteix i comenta

En portada