El Barça pateix per guanyar a l'UCAM Múrcia (54-62)

Marc Fontrodona - 09/10/2011, 15:28

Per Enric Rodon
El Regal Barça comença la temporada amb una victòria a domicili contra un UCAM Múrcia que sempre ha anat a remolc de l'equip de Xavi Pascual. Tot i que s'ha la manca de ritme en els jugadors, l'encontre ha servit per comprovar el rol dels nous fitxatges blaugranes. El jugador més destacat del partit ha estat James Augustine amb 19 punts, 14 rebots i un total de 32 de valoració.

La lliga no podia començar millor pel Barça, tot i que ha patit més del previst davant d'un Múrcia recent ascendit de la LEB i que s'ha sapigut reforçar durant aquest estiu amb fitxatges de qualitat com l'ex del Granada Robert Kurz o Josep Franch, que surt de la Penya per convertir-se en el guia dels murcians.

Franch s'ha accelerat i no ha sapigut guiar al Múrcia // Foto: J. Bernal

Franch s'ha accelerat i no ha sapigut guiar al Múrcia // Foto: J. Bernal

Els blaugranes s'han valgut del joc interior per obrir diferències en els dos primers quarts, aprofitant-se de la passivitat defensiva del joc alt dels homes de Luís Guil. Per contra, l'UCAM Múrcia s'ha valgut d'un inspirat James Augustine per

mantenir-se en vida. A partir d'aquí, el Barça ha jugat a mantenir la renda i no ha acabat de tancar el partit. Els més destacats del Barça han estat Boniface N'dong, amb 12 punts i 6 rebots en els 23 minuts que ha jugat i Erazem Lorbek que, tot i fer figa durant l'últim quart, ha anotat 14 punts i ha recollit 5 rebots. El que no s'ha vist a estat al MVP de l'europeu, Joan Carles Navarro, que no ha acabat de trobar el ritme, per culpa de dues personals durant el primer quart que l'han enviat a la banqueta abans de temps.

Pel que fa als nous fitxatges del Barça, Marcelinho Huertas ha sapigut donar continuïtat al joc, Eidson no ha estat encertat, però ha deixat detalls de qualitat i s'ha mostrat molt participatiu, CJ Wallace es posiciona com l'últim jugador de la rotació del joc interior blaugrana i Xavi Rabaseda ha servit per donar refresc al joc exterior del Barça i completar el nombre de jugadors de formació necessaris per disputar el partit.

Al final, 54 a 62 pels catalans, que s'enfrontaran el proper 12 d'octubre a l'Asefa Estudiantes, en el que suposarà l'estrena en lliga al Palau del conjunt de Xavi Pascual.

Parcials: 14-18 / 11-17 / 15 - 13 / 14 - 14 /
Estadístiques completes

 

Comparteix i comenta

En portada