Taules entre Reus i Gandía(0-0)

Josep Maria Agell - 09/10/2011, 22:36

Un possible penal al minut 92' favorable al Reus no xiulat pel col·legiat hagués pogut canviar el signe del partit.

Jorge encara un rival aquesta temporada//Gerard Reyes

Aquesta setmana no tot han estat elogis pel conjunt reusenc, i es que amb l'empat a zero l'equip abandona el liderat en favor d'un Atlètic Balears que amb 18 punts es situa líder després de derrotar l'Sporting Mahonès per un contunent 3 a 0, així doncs un punt per sobre del Reus que amb 17 punts és segon.

La primera part no ha estat la millor d'aquesta temporada a casa pel conjunt reusenc, i es que avui no hi ha hagut la mateixa profunditat que en els últims partits, i la poca fluidesa ha fet que arribar la pilota a l'atac dels de Santi Castillejo sigui tot una odisea, aixó sumat a la defensa contundent i sòlida del Gandia. Les ocasions per ambdós partits han estat escasses i tant sols una tímida aproximació de Trujillo ha estat l'ocasió més destacable per part dels reusencs.

En la segona part la tònica del joc ha estat diferent, i els reusencs han obert les línies i els primers compassos han sigut un constant d'ocasions a destacar les del minut 50' per part de Trujillo i al 53' per part de Chumbi. Posteriorment i amb el joc controlat els reusencs s'han llançat a l'atac amb l'entrada de diversos homes de refresc com Masqué, Pablo Álvarez i Borja Abenia. El Gandia no ha fet res per posar en perill la porteria d'Àngel i ha vingut a sumar i aixi ha sigut si no fo perque en el minut 92 el col·legiat riojà ha obviat un penal sobre Pablo Álvarez qui a més de rebre el penal ha estat amonestat amb targeta groga per presumptament simular el penal.

Així doncs qui s'ha endut un premi més valuós ha estat el Gandia que sense exhibir-se gaire ha sumat un valuós punt i ha deixat als reusencs sense el liderat després de dues setmanes consecutives. La propera setmana el Reus visita el camp de la UE Sant Andreu, un partit que es jugarà a les 12h del proper diumenge 16 d'octubre.

Equip del Reus en un partit d'aquesta temporada // Josep M. Agell

FITXA TÈCNICA 

CF REUS: Ángel, Carrasco, Sangrà, Socías, Robert, Álvaro (Masqué 63’), Marquès, Beñat (Borja Abenia 83’), Jorge (Pablo Álvarez 60’), Chumbi i Trujillo.

CF GANDIA: Reguero, Romera, Verdú, Berna, Carrillo, Sanjulián, Rafa Belda (Nacho 77’), Kiko (José Ruiz 68’), Gerva (Aicart 90’), Alarcón i Loren.

ÀRBITRE: Ángel Hernández Lorenzo (riojà), auxiliat per Ochoa Ruiz i Diego Acero. Ha mostrat targeta groga als locals Trujillo (57’) i Pablo Álvarez (92’), i als visitants Carrillo (12’), Alarcón (38’).

INCIDÈNCIES: 1.512 espectadors, segons dades oficials del club, han assistit a l’Estadi Municipal.

Comparteix i comenta

En portada