El Madrid, primer líder; el Fuenlabrada, primer cuer

Marc Fontrodona - 10/10/2011, 10:53

A la pràctica, de ben poc serveix encapçalar o tancar la classificació en la jornada inaugural d'aquesta competició. Però és útil per una cosa: veure qui ha guanyat/perdut de més punts i, per tant, com comencen el campionat. És el cas del Reial Madrid, que va passar per sobre del Fuenlabrada amb 18 punts de diferència i, per tant, envia els altres madrilenys a l'última posició.

Partit fàcil per l'equip blanc (88-70) en el derbi madrileny. Només hi va haver emoció en el primer quart, però Mirotic i Llull, espectaculars els dos, van resoldre per la via ràpida. Rudy, en el seu primer partit oficial com a madridista, va deixar alguns bons detalls.

El primer partit es va jugar dissabte entre el Caja Laboral i el Cajasol. Victòria més treballada del què s'esperava pels bascos, que van fer una bona segona meitat i que van comptar, una vegada més, amb un bon matx de Miza Teletovic (20 punts).

L'Alacant va capgirar el marcador èpicament // Agències

El Blusens Monbus (recent ascendit) i l'Unicaja també van començar amb victòria contra Lagun Aro (que sempre comença amb derrota) i Gran Canària respectivament.

El partit més ajustat es va viure a la pista de l'Estudiantes. Els homes de Pepu Hernández dominaven el partit amb tranquil·litat, però es van relaxar en els instants finals i van veure com Jiménez -des de la línia de personal- els permetia seguir per davant. Markovic va tenir un últim llançament per forçar la pròrroga, però va picar el ferro i va sortir rebotat (71-69).

La remuntada de la jornada. El Lucentum Alacant perdia 66 a 74 en el minut 38, però el Bilbao va decidir desaparèixer i, entre Rafa Luz, Singler i Dewar, van capgirar el resultat (77-76).

Els equips catalans:

Doellman guia el Manresa en el primer derbi català (71-59)

El Barça pateix per guanyar a l'UCAM Múrcia (54-62)

Resultats i classificació:

 

Comparteix i comenta

En portada