Bojan: "Vaig perdre les ganes d'entrenar i de jugar"

Marcel Sanromà - 11/10/2011, 08:42

Bojan, en la seva presentació a Roma // Arxiu

L'exdavanter del Barça Bojan Krkic va assegurar al programa 'El Convidat' de TV3 que, la temporada passada, va arribar a "perdre les ganes d'entrenar i de jugar", a les ordres de Pep Guardiola.

Tot i això, el de Linyola va dir que "no és que tingués por", però sí que va arribar a tenir la sensació que: "Per molt que fes, els ulls del Pep no veien el meu treball", i que "no era feliç" perquè "no tenia continuïtat".

A més, sobre la seva relació amb el tècnic blaugrana, va admetre que no va parlar amb ell quan va decidir marxar, i que, a la final de la Champions a Wembley, tot i que "no esperava jugar 45 minuts", sí que "amb 75 minuts, veient que el United no tenia res a fer i que quedava un canvi, sí que esperava jugar".

Després d'aquell partit també és quan el davanter català admet que va decidir marxar del Barça, on no creu que pugui tornar mentre l'entreni Pep Guardiola: "No ho crec, la veritat", confessava Bojan quan el presentador Albert Om li preguntava si tornaria si el tècnic actual li ho demanés.

Comparteix i comenta

En portada