El Barça Alusport ja coneix el seu grup de la Ronda Elit

Jaime Mora - 11/10/2011, 18:54

El FC Barcelona Alusport s’enfrontarà al Araz Naxçivan d’Azerbaidjan, Eindhoven holandès i al Era-Pack Chudim txec en el seu grup de la ronda elit de la UEFA Futsal Cup. El Sorteig s’ha celebrat a la ciutat suïssa de Nyon.

Els blaugranes són favorits per passar a la Final Four // LNFS

Els blaugranes ja coneixen els seus rivals de la ronda elit de la UEFA Futsal Cup. L’equip català competirà contra el campió d’Azerbaidjan el Araz Naxçivan, el campió holandès l’Eidhoven i el campió txec el Era-Pack Chudim. El Barça haurà de quedar primer de grup per jugar la Final Four. Els catalans són favorits per millor plantilla i per ser els amfitrions. El rival més fort és l’Araz NAxçivan d’Azerbaidjan, que va quedar semifinalista a l’anterior edició. L'Araz té diversos jugadors brasilers al seu equip que el fan un rival molt complicat de guanyar.

 

Saad, lesionat entre 3 i 4 setmanes de baixa

El jugador italo-brasiler, Saad Assis, haurà d’estar al voltant de 3 o 4 setmanes de baixa a causa d’un esquinç del lligament extern del genoll dret. La lesió la va sofrir durant el partit contra l’Umacon Saragossa.

Comparteix i comenta

En portada