El Marfil aconsegueix la seva primera victòria (5-2)

Jaime Mora - 11/10/2011, 23:41

El Marfil Santa Coloma guanya el seu primer partit de la temporada amb un 5-2 contra el Puertollano. Amb aquests tres punts els catalans deixen de ser cuers de la primera divisió. Rafa López i Rubén, vitals per la victòria del Marfil amb dos gols cadascun.

El Marfil trenca la seva mala ratxa // LNFS

El partit ha començat amb els dos equips especulant mirant de controlar el partit.  Poc a poc ambdós conjunts han anant mirant cap a la porteria contrària.  Els primers en encetar el marcador han estat els de Puertollano amb un gol de Merino en el minut 7. Els homes de Sergio Mullor no han baixat els braços i poc després Rubén ha empatat el partit. En la primera part no s’ha mogut més el marcador, tot i els intents per part dels  dos equips.

A la represa el Marfil ha sortit molt més ficat al partit. Això s’ha reflectit al marcador amb un gol matiner de Rafa López que ha posat al Santa Coloma per primera vegada per davant al marcador. Amb el gol els catalans han apujat el ritme, i poc després una altra vegada Rafa López distanciant més al electrònic al Santa Coloma.  Però el Puertollano ha continuat cercant la retallar distàncies, i al minut 34 Nacho Pedraza ha aconseguit marcar el segon  gol dels visitants. Amb la petita distància al marcador, el Puertollano ha arriscat a sortit amb porter-jugador.  Però aquesta vegada la sort ha caigut de la banda del Marfil,  i ha aconseguit marcar dues vegades. Els encarregats de marcar han estat Rubén i Redondo.

El partit ha acabat amb la primera victòria del Marfil, que surt de la posició de cuer de la primera divisió. Aquesta victòria espera donar confiança al equip per donar la volta a la situació.

Fitxa del partit

Marfil Santa Coloma:  Vara, Geison, Adolfo, Rafa López i Shota;  Rubén, Lolo Jarque, Busquets, Segura, Redondo i Emilio.

Puertollano:  Borja, Contreras, Palomeque, Cuco i Merino; Robert, Nacho Pedraza, Nano, Fer, Werner i Chano.

Targetes:  Els àrbitres del partit Sanzol Goñi i Urdanoz Apezteguia han amonestat als locals Geison i Busquets; i als visitants Merino, Robert i Chano.

Gols:  Merino 0-1 (7’), Rubén 1-1 (9’), Rafa López 2-1 (22’), Rafa López 3-1 (25’), Nacho Pedraza 3-2 (34’), Rubén 4-2 (40’) i Redondo 5-2 (40’).

 

Comparteix i comenta

En portada