El Barça Alusport segueix imparable (1-5)

Jaime Mora - 12/10/2011, 20:38

El FC Barcelona guanya 1-5 al Benicarlo i segueix líder de primera divisió. Els catalans continuen a un nivell excel·lent i aconsegueixen la seva sisena victòria en lliga en sis partits. Wilde, màxim golejador del Barça, ha tornat a marcar.

Wilde, màxim golejador blaugrana amb 8 gols // LNFS

El partit ha començat amb els blaugranes conscients de tenir que guanyar per voler seguir líders una jornada més. Els homes de Marc Carmona no han especulat i des del primer moment han tingut la possessió de la pilota cercant sempre la porteria de Gus. Tan sols quatre minuts després del xiulet inicial, Wilde ha marcat el seu vuitè gol en lliga avançat al marcador als catalans. El Benicarlo s’ha esforçat en anar a pressionar al Barça perquè els blaugranes no poguessin moure la pilota amb facilitat. Tot i els intents del Benicarlo, ha tornat ha marcar els homes de Marc Carmona, aquesta vegada Sergio Lozano era l’encarregat de fer el segon.  Minuts més tard, era el torn de Igor, que ha tornat a batre a Gus. El marcador no s’ha mogut més en la primera part, al descans s’ha arribat amb un 0-3 favorable als catalans.

Poc després del començament de la segona part, el Barça ha sentenciat el partit amb un gol del pivot hispà-brasiler Fernandao. El Benicarlo encara somiava en remuntar i ha continuat atacant, tot i el contundent marcador de 0-4. Els de Castelló han rebut recompensa als atacs amb un gol de Víctor, que ha retallat distàncies al electrònic. Però les il·lusions dels locals s’ha dissipat ràpid, quan en el minut 30 Igor ha marcat el definitiu 1-5. Amb la clara avantatge al marcador els blaugranes ha continuat amb el control de la pilota i defensant els atacs del Benicarlo que no ha pogut fer res davant un gran Barça.

Els homes de Marc Carmona continuen imparables i ja sumen la seva sisena victòria en sis partits. Els catalans segueixen liderant la primera divisió i es mostren molt contundents damunt la pista.

Fitxa del partit

Benicarlo FS: Gus, Vadillo, Hugo, Lolo i Messias; Javi Alonso, Víctor, Gonzalo i Chino.

FC Barcelona Alusport: Cristian, Torras, Sergio Lozano, Igor i Wilde; Ari, Gabriel, Javi Rodríguez i Fernandao.

Gols:  Wilde 0-1 (4’), Sergio Lozano 0-2 (9’), Ari 0-3 (13’), Fernandao 0-4 (24’), Víctor 1-4 (26’), Igor 1-5 (30’).

Targetes:  Els àrbitres del partit Fortes Pardo i Martínez Flores han amonestat només als locals Torras i Gabriel.

Comparteix i comenta

En portada