L'Atlètic s'emporta el derbi terrassenc

Carlos Tost - 12/10/2011, 20:57

Els de Can Salas s’imposen amb facilitat al CD Terrassa, mentre que el Polo goleja al FC Barcelona, en el derbi barceloní.

Foto: Joan Maeso

Jornada de derbis a la Divisió d’Honor Masculina. En el derbi de Terrassa, una sortida elèctrica de l’Atlètic de Terrassa, li ha valgut per superar al CD Terrassa a Les Pedritxes (0-3). Al minut 2 de partit, Roc Oliva en el primer penal córner del partit ha avançat als groc- i –negres. Pocs minuts després, en el segon penal córner, Igansi Guerrero ha fet pujar el 0-2. I sense temps de reacció local, Santi Freixa s’ha inventat el tercer gol de l’Atlètic abans del primer quart d’hora d’encontre. A la segona meitat, el Terrassa ha millorat el seu joc i ha gaudit de bones ocasions de gol, però el resultat ja no s’ha mogut. A Barcelona, tampoc hi ha hagut color, i el RC Polo ha golejat (0-5) al FC Barcelona, en un partit on els de la Diagonal han estat molt superiors a un conjunt blaugrana, que ja ha encaixat 17 gols en tres partits, i encara no ha marcat en aquest inici de competició.

Per la seva banda, el Club Egara continua deixant-se punts, i avui no ha passat de l’empat (1-1) a casa, enfront d’un dels pitjors equips de la competició, el Ciutat de Les Palmes. Els ratllats, s’han avançat al minut 1 de partit, amb un gol de Josep Romeu, però els canaris han empatat abans del descans. A la segona meitat, els del Pla del Bon Aire ho han intentat, però no han pogut superar la teranyina canària. El Club de Campo continua demostrant molt bones sensacions, i avui s’ha desfet sense despentinar-se del Pozuelo madrileny (0-4), i manté el liderat en solitari de la Lliga. De la resta de resultats de la jornada, destaca la victòria per la mínima del Complutense (2-1) enfront del Benalmádena, i la pluja de gols a Santander, amb la victòria del Tenis (5-3) davant de l’Atlètic San Sebastià.

El proper cap de setmana, partit clau a Madrid, entre el Club de Campo i l’Atlètic de Terrassa, i qui sap, si decisiu de cara al títol de Lliga.

Classificació

            1- Club de Campo                  8 p.

2- Club Egara                         6 p.

3- Atlètic Terrassa                  6 p. (-1)

4- Complutense                      6 p.

5- RC Polo                             4 p. (-1)

6- CD Terrassa                       3 p. (-1)

7- Atlètic San Sebastià           3 p.

8- Pozuelo                              3 p.

9- RS Tenis                            2 p.

10- Benalmádena                   2 p.

11- Ciutat de Les Palmes       1 p.

12- FC Barcelona                   0 p. (-1)

Comparteix i comenta

En portada