Doellman i Asselin guien el Manresa (73-79)

Roger Mateu - 13/10/2011, 01:43

L'hongarès Adam Hanga ha acabat el partit amb 14 punts // Agències

L'Assignia Manresa ha completat una jornada rodona pels equips catalans de l'ACB després de la victòria d'aquesta nit contra el Fuenlabrada. A la gran aportació de la parella interior vermella-i-blanca, Doellman i Asselin, amb 30 punts entre tots dos, s'hi han afegit les bones actuacions de l'hongarès Adam Hanga i del base Javi Rodríguez. L'equip de Ponsarnau ha trencat el partit al segon període, amb un parcial de 9 a 20 que l'ha portat al triomf final.

El Fuenlabrada ha començat fort, molt fort. Amb la intenció d'escapar-se ràpidament en el marcador. Però ha durat ben poc. Ràpidament, els de Ponsarnau han aconseguit aturar el senegalès Sené i anul·lar la bona direcció de joc de Colom. Els llançaments de mitja distància han fet que els del Bages mai no hagin perdut la cara al matx en aquests primers deu minuts. Uns deu minuts que han acabat amb un 20 a 19 gràcies a un triple des del mig del camp d'Alex Hernández. En el segon quart ha estat quan l'Assignia ha fet un forat que els locals ja no han pogut tapar, tot i que s'hi han acostat. Un parcial inicial de 2 a 10 ha descol·locat els homes de Porfirio Fisac, que en aquest segon assalt només han pogut anotar 9 miserables punts. Amb un clar 29 a 39 a l'electrònic s'ha arribat al descans.

El tercer quart, però, ha estat una història ben diferent. La força amb la qual els defensors del Fernando Martín han sortit al parquet, ha fet creure al públic amb el triomf. Amb Penney com a canoner i amb els punts que Barton aconseguia de la bona direcció de joc de Mainoldi, el Fuenla ha empatat el partit a 50 a manca d'un minut i quaranta segons per a la fi del quart. Però el Manresa ha tornat a la feina ben depressa, amb un 0 a 9 gairebé definitiu. El darrer període ha certificat la bona feina del Manresa en els primers 30 minuts. Ha mantingut avantatge d'entre 6 i 10 punts i ha capturat 18 rebots d'atac. Doellman, Asselin, Hanga i la bona capitania de Javi Rodríguez han estat claus per assolir la primera victòria a domicili dels del Bages aquesta temporada.

Fitxa tècnica:

73 - Baloncesto Fuenlabrada (20+9+21+23): Quino Colón (7), Penney (19), Muñoz (-), Mainoldi (22) i Sené (4) -cinc inicial-, Laviña (-), Vega (-), Barton (8), Laso (6), Musli (-), Cortaberría (-) i Sergio Sánchez (7).

79 - Assignia Manresa (19+20+20+20): Rodríguez (7), Montañez (3), Palsson (5), Asselin (14) i Doellman (16) -cinc inicial- Hernández (7), Hanga (14), Achara (8), Landry (3) i Oriola (2).

Àrbitres: Daniel Herrezuelo, Carlos Peruga i Martínez Fernández.

Incidències: Segona jornada de la Lliga Endesa disputat al pavelló Fernando Martín de Fuenlabrada (Madrid), davant d'uns 4.832 espectadors

Comparteix i comenta

En portada