Ferrer aconsegueix el bitllet cap a Londres

Guifré Jordan - 13/10/2011, 13:40

Els quarts de final del Màsters de Xangai es comencen a definir, així com les places restants pel torneig que aplegarà les vuit millors raquetes a finals d'any. David Ferrer acompanyarà Nadal, Federer, Djokovic i Murray al Màsters de ginal de temporada, a Londres, després de passar la tercera ronda contra Juan Carlos Ferrero. Això sí: salvant tres punts de partit. Mentre que Tsonga es complica la classificació pel Màsters amb la derrota en 2a ronda, Roddick, Nishikori i Dolgopolov estaran a quarts.

David Ferrer, durant el partit, s'enfrontarà a Roddick a quarts

Ferrer ha batut Ferrero per enfrontar-se a Roddick a quarts després de passejar-se pel penya-segat (1-6, 7-5 i 6-2). Un inici mediocre l'ha dut a perdre el primer set sense temps a reaccionar. En el piloteig el veterà Ferrero se sentia còmode i es mostrava agressiu a la restada. Pràcticament ha guanyat tots els segons serveis del de Xàbia.

Al segon set, un Ferrer que com d'habitud anava de menys a més ha aconseguit no encaixar més breaks i arribar al 4-5 en contra i restar per mantenir-se viu. El d'Ontinyent no s'ha arronsat i ha collat l'adversari amb tres pilotes de partit, però el número 5 del món les ha salvat amb dos grans serveis i un passing miraculós. La dinàmica de l'enfrontament ha canviat. Ferrer, amb plena confiança, ha fet el primer break a Ferrero, s'ha endut el segon, i en el tercer s'ha aprofitat dels dubtes del contrincant per passar a quarts.

Roddick, el seu rival, ha deixat fora del torneig a Nico Almagro, que veu com se li allunya el Màsters. Amb la derrota de Tsonga -que és vuitè en la cursa per Londres- a segona ronda hauria pogut apropar-se però haurà d'esperar a l'últim Màsters, el de París, per intentar-ho. De moment el sisè lloc l'ocupa Berdych, que té la classificació a prop, i el setè Fish, que encara haurà de treballar per assegurar-se'l. Almagro, novè, i Gilles Simon desè, són els únics amb opcions reals de deixar-los fora.

A banda de Ferrer i Roddick, Dolgopolov i Nishikori es jugaran un lloc a les semifinals per sorpresa de molts. Rafael Nadal està a tercera ronda després de deixar fora de combat Guillermo García-López i amb moltes opcions de ser a quarts per l'enfrontament que l'espera contra Florian Mayer. Andy Murray ja espera rival a quarts -que podria ser Simon- després d'haver treballat de valent en la victòria contra Stanislas Wawrinka per 4-6, 6-3 i 6-1.

Comparteix i comenta

En portada