Increïble: Eto'o podria tornar a l'Inter!

Albert Morillas - 13/10/2011, 13:23

Això si, mercè a un contracte de cessió. Segons informa La Gazzeta dello Sport, tant el camerunès com Moratti (el president de l'Inter) han conversat ja sobre una possible cessió pel gener. L'èxit de l'operació dependrà de la disponibilitat de l'Anzhi rus.

El camerunès sembla trobar a faltar Milà // Arxiu

L'eliminació de Camerun per la Copa Àfrica ha suposat un gran contratemps per Samuel Eto'o. El davanter ja tenia pensat assistir com cada vegada al gener, amb l'avantatge de que la lliga russa, on ara juga, descansa a l'hivern.

Però aquests plans no es podran complir, donat que la selecció entrenada per Clemente ha fet una fase de classificació indigna del seu historial, per desgràcia del país i alegria dels entrenadors dels jugadors que actuen a Europa.

Davant d'aquesta situació, l'exjugador del Barça ha decidit que vol mantenir-se en forma d'alguna altra manera... i quina podria ser millor que tornar al seu últim equip? Certament, a Milà no veurien malament el seu retorn, especialment si tenim en compte el desastrós inici de temporada de l'Inter (dissetè amb només 4 punts en cinc partits).

Així, si la negociació arribés a bon port, Eto'o realitzaria la seva pretemporada particular a Itàlia, i quan comencés la lliga russa tornaria a l'Anzhi (club que, recordem-ho, li paga el salari rècord de 20 milions d'euros a l'any). La boníssima relació dels camerunès amb el seu expresident faria possible aquest rocambolesc retorn, sempre i quan l'equip de Makhachkala donés el seu vist-i-plau.

Encara que soni estrany que un jugador vulgui renunciar a les seves vacances per jugar en un altre equip, el cas d'Eto'o no seria pas el primer. De fet, l'equip rival dels "neroazzurro", el Milà AC, ja se'n va aprofitar fa uns anys amb Beckham. L'anglès, que havia recalat als LA Galaxy des del Madrid, va ser cedit durant dos anys seguits durant el descans de la MLS als "rossonero". L'experiència, però, no va acabar del tot bé: durant la segona cessió Beckham es va trencar el tendó d'Aquiles i es va passar sis mesos aturat, ocasionant un conflicte entre les dues parts contractuals.

Comparteix i comenta

En portada