Messi fa el moonwalk

Albert Morillas - 13/10/2011, 19:26

Tranquils, això no significa que el 10 del Barça s'hagi passat al ball. Konami, la creadora de la saga de videojocs Pro Evolution Soccer, ens ha volgut regalar aquesta curiosa imatge a l'edició de 2012. No ens imaginem el Messi fent això a la vida real, però després de veure això potser s'anima...

Geni del futbol... i del ball? // Arxiu

Molts futbolistes tenen el costum de realitzar una celebració característica quan marquen. Per exemple, qui no recorda les tombarelles d'Hugo Sánchez o l'arquer de Kiko? Us imagineu que Messi també prengués aquesta rutina?

En qualsevol cas, dubtem que la celebració escollida s'assemblés a la del vídeo. Si per alguna cosa es coneix a l'argentí, a part de la seva qualitat futbolística, és per la seva senzillesa i actitud calmada. Però, també és cert, que qualsevol s'emocionaria en marcar un golàs davant de la seva afició.

Si vols riure una estona, fes click al vídeo:

 

 

 

 

YouTube Preview Image

Per a tots aquells que volgueu repetir-ho al vostre PES 2012, recordeu que abans haureu de comprar la celebració a la tenda PES i editar el Messi virtual per a que pugui fer-la.

Comparteix i comenta

En portada